НАЧАЛО Блокчейн

Децентрализиранта борса ShibaSwap премина през голяма актуализация

18.05.2024 23:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Децентрализиранта борса ShibaSwap премина през голяма актуализация

ShibaSwap, децентрализираният обмен в рамките на екосистемата Shiba Inu, значително се модернизира, като премина към блокчейна Shibarium.

С този преход се въвеждат различни нови децентрализирани обменни и децентрализирани приложения (dApp) за потребителите.

Нови функции и подобрения

Скорошният ъпгрейд включва няколко нови функции, предназначени да подобрят потребителското изживяване. Според неотдавнашно прессъобщение тези функции включват подобрен потребителски интерфейс за по-добра навигация, по-интуитивно взаимодействие с платформата, графики за открития, подчертаващи новите и тенденционни токени, и опростен процес на включване за интегриране на нови токени в DEX.

Shytoshi Kusama“, водещ разработчик на SHIB, коментира ъпгрейда, заявявайки, че новата борса ShibaSwap има за цел да даде възможност на DeFiи новаторите да намират, разменят и взаимодействат с community токени. Той описа платформата като „преработеното биещо сърце на наскоро преминалия през форк Shibarium“, като насърчи общността да изпробва новия обмен и покани настоящите Shibarium токени да се пренесат. Kusama също така увери потребителите, че това ново потребителско изживяване е ранна версия, като са планирани още актуализации.

Ползи за потребителите и бъдещи актуализации

Актуализацията ще използва част от таксите за транзакциите за повишаване на стойността на ликвидните пулове (LP) при суапови транзакции, което ще увеличи стойността на LP токените за потребителите. ализации и подобрения.

Shibarium поддържа различни сегменти на екосистемата Shiba Inu, включително токените $SHIB и $LEASH, SHEboshis DN-404, SHIB The Metaverse, ShibaSwap DEX, играта Shiba Eternity и освновната мрежа на Shibarium.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Binance с нова инциатива за развитието на Web3 проектите

BNB Chain обяви партньорство с отдела за рисков капитал на Binance за въвеждане на инкубационен алианс, насочен към насърчаване на Web3 проекти в ранен етап.

14.06.2024 10:30 1 мин. четене

Fortune 500 компаниите се насочват към блокчейн според доклад на Coinbase

Според проучване на Coinbase, проведено с ръководители на компании от Fortune 500, над половината от тях в момента работят по проекти, свързани с блокчейн.

13.06.2024 15:30 2 мин. четене

Binance разкри поредната си инвестиция за развитието на блокчейн

Подразделението за рисков капитал на най-голямата крипто борса в света, Binance Labs, напредва с интегрирането на технологията за изкуствен интелект (AI) с блокчейн в най-новата си инвестиция.

12.06.2024 9:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.