Home

Децентрализиранта борса ShibaSwap премина през голяма актуализация

18.05.2024 23:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Децентрализиранта борса ShibaSwap премина през голяма актуализация

ShibaSwap, децентрализираният обмен в рамките на екосистемата Shiba Inu, значително се модернизира, като премина към блокчейна Shibarium.

С този преход се въвеждат различни нови децентрализирани обменни и децентрализирани приложения (dApp) за потребителите.

Нови функции и подобрения

Скорошният ъпгрейд включва няколко нови функции, предназначени да подобрят потребителското изживяване. Според неотдавнашно прессъобщение тези функции включват подобрен потребителски интерфейс за по-добра навигация, по-интуитивно взаимодействие с платформата, графики за открития, подчертаващи новите и тенденционни токени, и опростен процес на включване за интегриране на нови токени в DEX.

Shytoshi Kusama“, водещ разработчик на SHIB, коментира ъпгрейда, заявявайки, че новата борса ShibaSwap има за цел да даде възможност на DeFiи новаторите да намират, разменят и взаимодействат с community токени. Той описа платформата като „преработеното биещо сърце на наскоро преминалия през форк Shibarium“, като насърчи общността да изпробва новия обмен и покани настоящите Shibarium токени да се пренесат. Kusama също така увери потребителите, че това ново потребителско изживяване е ранна версия, като са планирани още актуализации.

Ползи за потребителите и бъдещи актуализации

Актуализацията ще използва част от таксите за транзакциите за повишаване на стойността на ликвидните пулове (LP) при суапови транзакции, което ще увеличи стойността на LP токените за потребителите. ализации и подобрения.

Shibarium поддържа различни сегменти на екосистемата Shiba Inu, включително токените $SHIB и $LEASH, SHEboshis DN-404, SHIB The Metaverse, ShibaSwap DEX, играта Shiba Eternity и освновната мрежа на Shibarium.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Големият ъпгрейд на Cardano: Chang хард форкът може да изстреля цената на ADA

Cardano се подготвя за трансформиращ ъпгрейд с предстоящия Chang хард форк, който обещава да окаже значително влияние върху ADA токена и неговата общност.

26.07.2024 21:30 1мин. четене

Cardano се подготвя за най-важната актуализация досега с нов софтуер

Cardano се подготвя за хард форкът Chang с пускането на нов софтуер за валидиращи възли, с което отбелязва ключов напредък към ерата на децентрализираното управление Voltaire.

26.07.2024 12:00 1мин. четене

Franklin Templeton проследява ключови иновации при Биткойн и Етериум

Franklin Templeton следи отблизо няколко нововъзникващи области в Биткойн екосистемата.

25.07.2024 16:00 2мин. четене

Ново AI и блокчейн обучение в Нигерия на фона на затегнатите крипто политики

Вицепрезидентът на Нигерия Кашим Шетима стартира инициативата за обучение и аутсорсинг на блокчейн и технологии за изкуствен интелект в Джигава, чиято цел е да превърне Нигерия в лидер в областта на дигиталните технологии в Африка.

25.07.2024 11:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.