НАЧАЛО Други

Голяма крипто платформа ще стане публично търгуема

октомври 30, 2022 17:11 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Голяма крипто платформа ще стане публично търгуема

Базираната в Токио крипто борса, която е собственост на Monex Group, иска да се разрасне като се листне на Nasdaq до 2023 г.

Според подадения в Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) фискален отчет за второто тримесечие, платформата за крипто обмен Coincheck планира да стане публична през следващата година.

Според информацията Coincheck ще си сътрудничи с дружество със специална цел за придобиване (SPAC) и е разширила своите предложения, свързани с крипто, като е включила продукти за метавселената, NFT и Web3.

Мажоритарният собственик на Coincheck – Monex Group – заяви:

Работейки заедно с Thunder Bridge Capital Partners, Coincheck има за цел да разшири бизнеса си с крипто активи, като се изложи на глобални инвеститори, получи достъп до капиталовите пазари в САЩ и набере таланти, за да реализира стратегията си за растеж

От Coincheck споделиха, че излизането на борсата е част от стратегията им за растеж, според която компанията ще се възползва от получаването на достъп до глобални инвеститори, международни работници и американски пазари.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) започва нов пазарен цикъл, според Plan B


Coincheck е една от най-големите крипто борси в Япония с пазарен дял от 27%, според данни на SEC и в момента обслужва 1.75 милиона притежатели на сметки, предлагайки търговия с 18 различни монети.

Преди четири години Coincheck претърпя хакерска атака в размер на стотици милиони долари, след като злонамерен участник открадна NEM и XRP на стойност $655 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Цените на руския петрол спадат – Индия ще засили покупките

На фона на спада на цената на руския суров петрол, която падна под границата от $60 за барел, заедно с по-широкия спад на международните бенчмаркове, Индия очаква увеличение на придобиването на руски петрол, както разкри високопоставен правителствен източник, говорил анонимно пред Reuters наскоро.

декември 9, 2023 20:00 2 мин. четене

Китай се закани да даде силен тласък на икономиката си през 2024 година

Китай пое ангажимент да засили фискалната си политика през 2024 г. в опит да стимулира икономиката си в затруднено положение. 

декември 9, 2023 17:00 2 мин. четене

Европа поема инициативата – задават се нови забрани за износа на руски газ

Страните от Европейския съюз са на път да прекратят окончателно вноса на руски газ с въвеждането на мерки, целящи да забранят достъпа на руски енергийни компании до техните газопроводи и терминали.

декември 9, 2023 11:15 3 мин. четене

БРИКС: Индия с важно съобщение за присъединяването на Пакистан към съюза

Индия, като член на БРИКС, наскоро отправи запитвания относно интереса на Пакистан да се присъедини към алианса.

декември 9, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.