НАЧАЛО Други

Голяма крипто платформа ще стане публично търгуема

октомври 30, 2022 17:11 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Голяма крипто платформа ще стане публично търгуема

Базираната в Токио крипто борса, която е собственост на Monex Group, иска да се разрасне като се листне на Nasdaq до 2023 г.

Според подадения в Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) фискален отчет за второто тримесечие, платформата за крипто обмен Coincheck планира да стане публична през следващата година.

Според информацията Coincheck ще си сътрудничи с дружество със специална цел за придобиване (SPAC) и е разширила своите предложения, свързани с крипто, като е включила продукти за метавселената, NFT и Web3.

Мажоритарният собственик на Coincheck – Monex Group – заяви:

Работейки заедно с Thunder Bridge Capital Partners, Coincheck има за цел да разшири бизнеса си с крипто активи, като се изложи на глобални инвеститори, получи достъп до капиталовите пазари в САЩ и набере таланти, за да реализира стратегията си за растеж

От Coincheck споделиха, че излизането на борсата е част от стратегията им за растеж, според която компанията ще се възползва от получаването на достъп до глобални инвеститори, международни работници и американски пазари.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) започва нов пазарен цикъл, според Plan B


Coincheck е една от най-големите крипто борси в Япония с пазарен дял от 27%, според данни на SEC и в момента обслужва 1.75 милиона притежатели на сметки, предлагайки търговия с 18 различни монети.

Преди четири години Coincheck претърпя хакерска атака в размер на стотици милиони долари, след като злонамерен участник открадна NEM и XRP на стойност $655 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене