НАЧАЛО Алткойни

Защо трябва да следите 1INCH?

декември 15, 2022 16:58 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо трябва да следите 1INCH?

Последните съобщения относно 1INCH подчертават някой причини, поради които инвеститорите биха искали да наблюдават развитието на актива.

Commonwealth, платформа за общности по веригата наскоро обяви стратегическо партньорство с 1inch. Според информацията мрежата на актива ще се възползва от по-голяма ефективност и други предимства, като се интегрира с Commonwealth.

Съобщението потвърждава, че 1inch все още прави ориентирани към растеж ходове, които са насочени към повече функционалност. Все пак, по отношение на полезността, 1INCH е сред най-използваните смарт договори от 100-те най-големи ETH китове през последните 2 дни, изравнявайки се с мрежи като Uniswap.

Могат ли обаче тези събития да стимулират възстановяването на 1INCH?

Горните наблюдения представляват интерес, като се има предвид ценовото действие на актива от началото на ноември. 

Криптовалутата като цяло се намира на меча траектория, а по време на писане на статията тя се търгува на около $0.43 и е свръхпродадена по отношение на RSI.

Дейността по разработване на проекти намалява от последната седмица на ноември насам. По време на писане на статията тя е спаднала до 4-седмично дъно. Това е важно, тъй като развойната дейност може да повлияе на пазарните нагласи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто анализатор споделя тревожна прогноза за пазарите


Високата активност в областта на развойната дейност може да вдъхне доверие на инвеститорите, докато ниската активност може да породи съмнение у тях.

Ниската активност на разработчиците на 1INCH може да не вдъхновява инвеститорите въпреки свръхпродаденото ниво на актива. Все пак обаче има рязко увеличение на броя на активните дневни адреси през последните 48 часа.

Въпреки скока на активните адреси, в същия период при цената не се наблюдава голяма промяна. Една от потенциалните причини за това е, че по-голямата част от адресната активност е на дребно, което често няма голяма сила върху стойността. Независимо от това има някои наблюдения, които могат да променят шансовете в полза на биковете.

От началото на месеца най-големите адреси акумулират 1INCH, но това натрупване се изравни през последните четири дни, което може да обясни липсата на силно акумулация през последните 24 часа.

Междувременно предлагането на борсите като процент от общото предлагане намалява от началото на декември, което е знак, че през последните две седмици 1INCH се изтегля от криптоборсите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.