НАЧАЛО Алткойни

Защо трябва да следите 1INCH?

декември 15, 2022 16:58 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо трябва да следите 1INCH?

Последните съобщения относно 1INCH подчертават някой причини, поради които инвеститорите биха искали да наблюдават развитието на актива.

Commonwealth, платформа за общности по веригата наскоро обяви стратегическо партньорство с 1inch. Според информацията мрежата на актива ще се възползва от по-голяма ефективност и други предимства, като се интегрира с Commonwealth.

Съобщението потвърждава, че 1inch все още прави ориентирани към растеж ходове, които са насочени към повече функционалност. Все пак, по отношение на полезността, 1INCH е сред най-използваните смарт договори от 100-те най-големи ETH китове през последните 2 дни, изравнявайки се с мрежи като Uniswap.

Могат ли обаче тези събития да стимулират възстановяването на 1INCH?

Горните наблюдения представляват интерес, като се има предвид ценовото действие на актива от началото на ноември. 

Криптовалутата като цяло се намира на меча траектория, а по време на писане на статията тя се търгува на около $0.43 и е свръхпродадена по отношение на RSI.

Дейността по разработване на проекти намалява от последната седмица на ноември насам. По време на писане на статията тя е спаднала до 4-седмично дъно. Това е важно, тъй като развойната дейност може да повлияе на пазарните нагласи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто анализатор споделя тревожна прогноза за пазарите


Високата активност в областта на развойната дейност може да вдъхне доверие на инвеститорите, докато ниската активност може да породи съмнение у тях.

Ниската активност на разработчиците на 1INCH може да не вдъхновява инвеститорите въпреки свръхпродаденото ниво на актива. Все пак обаче има рязко увеличение на броя на активните дневни адреси през последните 48 часа.

Въпреки скока на активните адреси, в същия период при цената не се наблюдава голяма промяна. Една от потенциалните причини за това е, че по-голямата част от адресната активност е на дребно, което често няма голяма сила върху стойността. Независимо от това има някои наблюдения, които могат да променят шансовете в полза на биковете.

От началото на месеца най-големите адреси акумулират 1INCH, но това натрупване се изравни през последните четири дни, което може да обясни липсата на силно акумулация през последните 24 часа.

Междувременно предлагането на борсите като процент от общото предлагане намалява от началото на декември, което е знак, че през последните две седмици 1INCH се изтегля от криптоборсите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене