НАЧАЛО Алткойни

Защо крипто експертите вярват, че Dash 2 Trade може да e монета, устойчива на рецесия?

декември 13, 2022 21:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо крипто експертите вярват, че Dash 2 Trade може да e монета, устойчива на рецесия?

Експертите смятат, че D2T може да издържи на рецесията. Понастоящем токенът е в предварителна продажба и предизвиква интерес от страна на инвеститорите.

Въпреки галопиращата рецесия, има няколко монети, които изглеждат устойчиви на последиците от настоящото макроикономическо статукво. Криптопазарът нарасна значително през последните няколко години, но дали е достигнал точката на пречупване? Със сигурност е изправен пред трудна ситуация, както и традиционните пазари.

Експертите смятат, че D2T е криптовалута, която може да издържи на рецесията. Понастоящем токенът е в предварителна продажба и предизвиква значителен интерес както от страна на търговците, така и от страна на инвеститорите. Това, от своя страна, отлична устойчивост на рецесия и други икономически проблеми.

d2t

Dash 2 Trade би могъл да бъде койн устойчив на рецесия – ключови фактори

Dash 2 Trade е една от новите монети на пазара. До момента тя изглежда обещаващо благодарение на аналитичните си функции.

D2T предлага на потребителите си достъп до страхотни изследователски и аналитични инструменти, осигуряващи допълнителна инвестиционна информация.

Dash 2 Trade показа потенциал, като само за месец набра над $6 милиона от инвеститори. Очаква се D2T да получи приток на потребители, тъй като пазарът дава противоречиви индикации, което вероятно ще увеличи търсенето на такива инструменти, а оттам и цената на D2T токенът вероятно ще претърпи подем.

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Подробно опиание на Dash 2 Trade, който според крипто експерти би могъл да устой на рецесия

d2t

Токенът D2T е собственост на водещата платформа за крипто обучение Learn 2 Trade. Тя има оценка в Trustpilot от 4/5 и повече от 70,000 активни члена.

d2t2

Проектът Dash 2 Trade e отдавна чаканото решение на нуждата от средства за анализ и подбор на данните на крипто пазара. Това е една нова екосистема, която има в себе си всички инструменти и функции, за да подобри преживяването на трейдъри и инвеститори.

D2T има следните характеристики, които в голяма степен го предпазват от върлуващата рецесия.

  • Големият брой на средствата за анализ носи основната добавена стойност на проекта.
  • Тези инструменти включват сигнали за търговия, стратегически съвети, социални индикатори и оценки за бъдещи продажби.
  • В основата на екосистемата е ERC-20 токен на Етериум. Той е задължителен за потребителите, за да получат достъп до пълния набор от инструменти.
  • В момента D2T e на етап предварителна продажба с възможно най-ниска цена. Очаква се скоро настоящият етап от продажбата да приключи и цената да се покачи в следващия етап.

Dash 2 Trade може да се смята за актив, устойчив на рецесия. Това може да се твърди с оглед силното представяне на токена на пазара в условията на макроикономическа рецесия, продоволствена криза и бушуващият конфликт в Украйна.

d2t

Предварителна продажба

В момента D2T се намира в етап на предварителна продажба. Токенът може да бъде закупен срещу ETH или USDT от сайта на проекта. Цената му е 0.0533 USDT, а конкретния етап на продажбата се очаква да завърши когато бъдат продадени 35 милиона токена. Предварителната продажба на D2T вече извърши един подвиг, като достигна приходи от $6 млн. само за месец и до сега е събрало $9.6 милиона.

Минималния брой токени за закупуване е 1,000 D2T, които в момента се оценяват на 47.6 USDT. Тази ниска входна точка отваря вратата за множество инвеститори.

Очаква се D2T да спечели още интерес в началото на следващата година, когато платформата на проекта ще стартира, а токенът ще бъде листнат в BitMart и LBANK.

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене

Защо Floki Inu поскъпна с над 150% в рамките на последния месец?

Общността на Floki Inu (FLOKI) гласува „за“ на предложение за изгаряне на 4.2 трилиона токена на стойност над $100 милиона на своя междуверижен мост.

януари 30, 2023 15:10 2 мин. четене