НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Защо Етериум може и да не мине своята пикова цена през 2019 година?

АВГ. 12, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Защо Етериум може и да не мине своята пикова цена през 2019 година?

Етериум, втората най-добра криптовалута по пазарна капитализация, е далеч от очакванията и е смятана за разочарование от мнозина, въпреки че няколко експерти смятат, че цената на ETH ще скочи до края на годината.

Във всеки случай Етериум започна като революция, с dApps, интелигентните договори и други значими иновации. Проектът беше постоянно в заглавията на медиите през януари 2018 г., когато поради манията покрай първичните публични предлагания (ICO), актива достигна най-високата си стойност (ATH) от около $1433.

 

Въпреки това, Етериум не видя нито един път бичия сантимент на пазара след достигането на своя ATH, въпреки че съществува от четири години.

 

Един от най-големите проблеми на Етериум мрежата е, че конкурентите на dApps като Tron и EOS изглежда са много по-бързи.

 

Има много други проблеми, пред които е изправен ETH и има много негативизъм, насочен към криптовалутата. Но може ли дигиталния актив да пренабрегне минимални шансове и да надмине своя ATH до края на 2019 г.?

 

Ако погледнем през една по-критична гледна точка, Етериум може да претърпи подобна съдба, като някои алткойни (например NEM през 2018 г.), тъй като има минали и скорошни закъснения в развитието и много пропилян капитал.

 

Всъщност това предполага, че Етериум може да поиска разделяне преди старта на Етериум 2.0.

 

Освен това съотношението ETH / BTC сега е още по-близо до най-ниското си ниво. Не е изненадващо, че много анализатори са с мечи възгледи спрямо ETH, тъй като смятат, че манията на ICO, която го добута до над $1,000, никога няма да се върне поради натиска на SEC и отсъствието на жертви, които да бъдат измамени.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Brave Browser с 8 милиона уникални активни потребители

ОКТ. 19, 2019 09:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple разраства мрежата си от партньори с изключителни темпове

ОКТ. 19, 2019 08:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple прави ключова инвестиция

Инициативата инвестира неразкрита сума в “Towo Labs”.Този проект разработва софтуер с отворен код, който улеснява интегрирането на XRP в хардуерни портфейли, според блог публикация от 16-и октомври 20...
ОКТ. 18, 2019 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Telegram може да отложат пускането на своята криптовалута с поне шест месеца

Според руския Forbes, двама неназовани инвеститори в проекта за 1,7 милиарда долара казаха пред медиите, че Telegram вече са признали, за отлагане на старта с „минимум шест месеца“.Telegram се стремях...
ОКТ. 17, 2019 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света