НАЧАЛО Биткойн Алткойни

$30 милиона инвестиция в Етериум 2.0

МАЙ. 22, 2019 19:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 $30 милиона инвестиция в Етериум 2.0

Фондация Етериум публикува в официалния си блог, че възнамеряват да отпуснат $30 милиона в средства за разработването на различни части от проекта Eтериум, включително актуализация на Plasma и Етериум 2.0.


Според публикацията Фондация „Етериум” е променила фокуса си, за да съответства на растежа на блоковата верига Етериум (ETH):

Тъй като екосистемата е узряла, Фондация Етериум е усъвършенствала фокуса си. Да направим най-доброто за Eтериум не означава да се опитваме да направим всичко - това означава да се съсредоточим върху това, къде можем да добавим най-голяма стойност, и да оставим място за другите да добавят стойност в областите, в които те ще бъдат най-ефективни.


Те продължават да обясняват каква роля играе фондацията в по-нататъшното развитие на Етериум като разпределител на средства и поддръжник на проекта.

През следващата година, Фондация Етериум планира да похарчи 30 милиона долара за ключови проекти в екосистемата. Този бюджет е изолиран срещу низходящо движение на цените ETH. За да изясним как определяме най-високите ни приоритети, ще опишем по-долу три основни категории разпределение на ресурсите: (1) Изграждане на Eтериум на утрешния ден, (2) Подпомагане на днешнiq Eтериум и (3) Развитие и осведоменост.


От общия бюджет, $19 милионa ще отидат за разработването на решението за скалируемостта на Plasma и актуализации на Етериум 2.0 през следващите 12 месеца. Други разработки ще включват интелигентни договорни езици, „Етериум Фаза 3 и отвъд“, научноизследователска и развойна дейност, академично сътрудничество, научни разработки, одит и проверка.

$8 милиона ще бъдат отпуснати за подкрепа на разработките на Етериум 1.0, за да се гарантира, че платформата остава най-добрата платформа за интелигентни договори в света.

$3 милиона ще бъдат запазени и насочени към привличане на повече разработчици, образованието им, подкрепата им с инструменти и организирането на общността.

Етериум 2.0 е много очакван проект, тъй като се очаква да подобри скалируемостта на мрежата до глобално ниво. Другата важна актуализация, внесена от Етериум 2.0, ще бъде промяната на консенсусен протокол за доказателство за залог (PoS).

Съоснователят на Етериум и основател на ConsenSys, Джоузеф Любин, обясни, че Етериум 2.0 ще подобри скалируемостта на мрежата 1000 пъти през следващите 2 години.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Tron mainnet с над 3,5 милиона потребителя

От стартирането на "Sun Network", дo  доминирането на DApp пространството и завършването на инициативата  2.0 с Tether, фондацията на Джъстин Сън може да се похвали с поредица от успешни проекти през ...
АВГ. 19, 2019 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн се запътва към $ 11,000, алткойните се възстановяват

Биткойн се насочва към 11,000 долара тази сутрин, като понеделник донесе почти 5% печалба.Изглежда пазарите реагират на новините. Binance планира да пусне своя собствена монета в отговор на Facebook и...
АВГ. 19, 2019 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Litecoin може скоро да се покачи въпреки натиска на продажбите

Движенията вероятно са вследствие на неотдавнашния му халвинг и скорошна атака (dust attack), която оказва влияние върху близо 300,000 LTC адреси на Binance.Въпреки намаляващия оптимизъм около LTC, ан...
АВГ. 19, 2019 10:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google Trends: Американците са по-заинтересовани от XRP отколкото от Биткойн

Основното, което ни показва това, е, че Ripple навлиза в мейнстрийм много по-бързо отколкото всички предполагахме.Дори и така, потребителите на Google извън САЩ, които се интересуват от криптовалути, ...
АВГ. 19, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света