НАЧАЛО Биткойн Алткойни

$30 милиона инвестиция в Етериум 2.0

МАЙ. 22, 2019 19:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 $30 милиона инвестиция в Етериум 2.0

Фондация Етериум публикува в официалния си блог, че възнамеряват да отпуснат $30 милиона в средства за разработването на различни части от проекта Eтериум, включително актуализация на Plasma и Етериум 2.0.Според публикацията Фондация „Етериум” е променила фокуса си, за да съответства на растежа на блоковата верига Етериум (ETH):

Тъй като екосистемата е узряла, Фондация Етериум е усъвършенствала фокуса си. Да направим най-доброто за Eтериум не означава да се опитваме да направим всичко - това означава да се съсредоточим върху това, къде можем да добавим най-голяма стойност, и да оставим място за другите да добавят стойност в областите, в които те ще бъдат най-ефективни.

Те продължават да обясняват каква роля играе фондацията в по-нататъшното развитие на Етериум като разпределител на средства и поддръжник на проекта.

През следващата година, Фондация Етериум планира да похарчи 30 милиона долара за ключови проекти в екосистемата. Този бюджет е изолиран срещу низходящо движение на цените ETH. За да изясним как определяме най-високите ни приоритети, ще опишем по-долу три основни категории разпределение на ресурсите: (1) Изграждане на Eтериум на утрешния ден, (2) Подпомагане на днешния Eтериум и (3) Развитие и осведоменост.

От общия бюджет, $19 милионa ще отидат за разработването на решението за скалируемостта на Plasma и актуализации на Етериум 2.0 през следващите 12 месеца. Други разработки ще включват интелигентни договорни езици, „Етериум Фаза 3 и отвъд“, научноизследователска и развойна дейност, академично сътрудничество, научни разработки, одит и проверка.

$8 милиона ще бъдат отпуснати за подкрепа на разработките на Етериум 1.0, за да се гарантира, че платформата остава най-добрата платформа за интелигентни договори в света.

$3 милиона ще бъдат запазени и насочени към привличане на повече разработчици, образованието им, подкрепата им с инструменти и организирането на общността.

Етериум 2.0 е много очакван проект, тъй като се очаква да подобри скалируемостта на мрежата до глобално ниво. Другата важна актуализация, внесена от Етериум 2.0, ще бъде промяната на консенсусен протокол за доказателство за залог (PoS).


Съоснователят на Етериум и основател на ConsenSys, Джоузеф Любин, обясни, че Етериум 2.0 ще подобри скалируемостта на мрежата 1000 пъти през следващите 2 години.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Музикантите вече ще могат да продават творбите си за XRP

Ripple представи нова платформа, наречена xSongs, която позволява на създателите на съдържание да качват дигиталната си музика и да я продават за криптовалутата XRP.Тези, които са заинтересовани в то...
ДЕК. 11, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Истанбул хард форкът вече е пуснат

Процесът завърши в 0:25 UTC в неделя. Истанбул е осмия хард форк като цяло, като първите промени в кода бяха одобрени през юни 2019 г. (Eth 2, основният преход на мрежата към PoS, се очаква през 2021 ...
ДЕК. 9, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сравниха копаенето на Етериум с комунизъм

Спорно решениеТази увеличаваща се трудност (наричана още "Ледена епоха") е парче код, който има за цел изкуствено да забави издаването на Етериум монети чрез постепенно увеличаване на трудността на...
ДЕК. 7, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Вече може анонимно да се изпраща Етериум за под $1

Групирането на Етериум транзакциите намалява разходите за gasПроектът Nightfall предлага използването на ZK-Snarks, технологията, съвместима с Eтериум, за покриване на транзакции. Освен това, екипъ...
ДЕК. 6, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света