НАЧАЛО Алткойни

Защо цената на този алткойн нараства на фона на червен пазар?

декември 15, 2022 20:59 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо цената на този алткойн нараства на фона на червен пазар?

Според крипто трейдър един алткойн на децентрализирана броса (DEX) е надминал по-голямата част от криптопазара през последния месец.

В YouTube видео анонимният домакин на InvestAnswers подчерта, че GMX значително е надминал Биткойн и пазара на алткойни, въпреки продължаващия мечи пазар.

GMX е платформа за криптовалути, която стартира през 2020 г. Тя е изградена върху блокчейна на Етериум и има за цел да предостави на потребителите ефективен и сигурен начин за управление на техните цифрови активи. Децентрализираната борса GMX е peer-to-peer платформа за търговия, изградена върху криптовалутата GMX. Тя позволява на потребителите да обменят цифрови активи помежду си, като същевременно защитават средствата си чрез използване на ниски такси за транзакции. GMX се специализира в безсрочните фючърси и има за цел да осигури ниски такси за суапове и търговия с „нулево ценово въздействие“, се казва в уебсайта на проекта.

„Токенът се е повишил с 59% през последните 30 дни“, отбеляза трейдъра, като посочи редица конкурентни проекти като Gains Network (GNS), PERP, DYDX и FutureSwap (FST), които се представят по-зле от него.

gmx

След публикуването на видеото, GMX достигна нова рекордна стойност. Оттогава алткойнът се е коригирал, но остава много близо до върха си. Към момента на писане на статията, активът се движи около $52.4. В рамките на последните 30 дни криптовалутата скочи до нов връх от $59.9, отчитайки ръст от 62% от дъното за периода ($36.8) до върха.  

Водещият на InvestAnswers след това сподели мнението си, че този подем може да бъде приписан на спада в доверието в централизирани борси, който последва срива на FTX. Той също така коментира, че се наблюдава нарастването в броя на уникалните потребители и открития интерес на GMX.

Мисля, че всичко това може да се отдаде на ерозията на доверието в централизираните борси след срива на FTX.

GMX продължава да привлича уникални потребители и да увеличава обема и открития интерес.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Има ли Етериум по-голяма перспектива за растеж от Биткойн?

Според проучване около 60% от инвеститорите смятат, че перспективите за растеж на Етериум (ETH) са по-убедителни в сравнение с Биткойн (BTC).

януари 31, 2023 9:03 2 мин. четене

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене