НАЧАЛО Алткойни

Защо хората горят LUNA токените си?

май 24, 2022 14:25 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо хората горят LUNA токените си?

Влиятелният основател и главен изпълнителен директор на Terraform Labs, създател на блокчейна Terra, в събота участва в де факто сесия за въпроси и отговори в Twitter.

Темите варираха от това дали той бяга от данъчните власти в Сеул и защо всички адвокати на компанията са напуснали, до мислите му за последните подробности за предложението за обезщетение на Terra.


В процеса един респондент попита за изгаряне на LUNA – механизъм, чрез който притежателите на LUNA могат ефективно да изпращат своите токени в черна дупка, за да намалят циркулиращото предлагане.


Около 10,000 ретуита и цитирани туитове по-късно и 280.67 милиона LUNA за около 2,500 транзакции са били изпратени за изгаряне – на стойност около $52,000, към понеделник в 12:30 ч. ET.


Това е много малко, като се има предвид циркулиращите доставки на LUNA от 6,5 трилиона, но повечето участници изглежда работят под влиянието на мемове и пожелания.


Цената на LUNA се е увеличила с около 75%, търгувайки се около $0.000165 към момента на писане. На 5-ти април 2022 г. LUNA се търгуваше на $119.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн затвори осма поредна седмица на червено – какво да очакваме?

Чрез изгаряне на токени, притежателите на LUNA губят възможността да вземат нови токени LUNA след планиран снапшот и airdrop на 27-ми май и стартиране на новата мрежа.


По-късно До Куон се опита да изясни всяко объркване относно достойнствата на идеята.

За да изясня, както отбелязах няколко пъти, не мисля, че изпращането на токени до този адрес за изгаряне на токени е добра идея – нищо не се случва, освен че губите своите токени”, написа той в Twitter.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини