НАЧАЛО Алткойни

Задава ли се нов алткойн сезон на крипто пазара?

01.12.2023 16:27 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Задава ли се нов алткойн сезон на крипто пазара?

Напоследък алткойните демонстрират впечатляващи резултати на пазара. Например SOL, родният токен на Solana, отбеляза забележителен ръст, което показва нарастващ интерес към криптовалутите освен Биткойн.

Въпреки забележителното представяне на някои алткойни, анализаторът Джейкъб Канфийлд предупреди, че може би все още не е настъпил “алткойн сезонът“.

Той посочи, че макар много алткойни да са спечелили значително спрямо щатския долар, те губят позиции спрямо Биткойн. Канфийлд подчерта, че истинският алткойн сезон ще започне, когато доминацията на Биткойн прояви мечи тренд, сигнализирайки за промяна в структурата на пазара.

Тъй като вълнението за потенциалния алткойн сезон се разгаря, Мати Грийнспан, главен изпълнителен директор на Quantum Economics посъветва инвеститорите да разберат добре различните предложения за стойност и инфлационните/дефлационните аспекти на всеки алткойн.

Използвайки богатия си опит в оценяването на токени, той изтъкна предимството на директното взаимодействие със създателите на проекти, макар и често да разчита на интуиция за оценките.

Излизайки от продължителен мечи пазар, Грийнспан подчерта, че е важно да се обръща внимание на проектите, които активно напредват в последно време. Тази фаза на развитие под радара може да послужи като важен индикатор за успех в предстоящия алткойн сезон.

Насърчавайки инвеститорите да навлизат предпазливо на пазара, Грийнспан посочи разпространението на измамите и им препоръча да се научат да пазят сами активите си и да съхраняват частните ключове на портфейлите си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

23.02.2024 6:00 1 мин. четене

Дойде ли бичият пазар за алткойните?

Индикаторът за определяне на алткойн сезон (Altcoin season indicator) на Glassnode показва положителна инерция от октомври миналата година, като на 4 февруари се наблюдава забележително покачване след кратко прекъсване по време на разпродажбите, свързани с одобрението на Биткойн ETF през януари.

22.02.2024 21:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да се окажат лоша инвестиция според изкуствения интелект на Илон Мъск

Grok, AI модел, разработен от xAI и оглавен от Илон Мъск през 2023 г., набра значителна популярност от създаването си, предлагайки отличителен подход в сравнение с традиционните модели, подобни на GPT.

22.02.2024 16:00 2 мин. четене

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.