НАЧАЛО Прессъобщения

XRP притежава потенциал за $22, а този токен може бързо да скочи с над 300%

18.12.2023 20:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP притежава потенциал за $22, а този токен може бързо да скочи с над 300%

Основателят на Reaper Financial, Патрик Райли, е оптимистично настроен относно потенциала на XRP да достигне нов исторически връх.

В интервю с пазарния анализатор Зак Ректър, той сподели, че монетата има потенциал да надхвърли $22 в следващия бичи пазар.

Райли обширно обсъди някои от проектите, които неговият екип в Reaper е създал, използвайки XRP регистъра, което ще подсили бичия потенциал. Освен това, основателят на крипто стартъпа каза на Ректър, че въвеждането на странични вериги с Ethereum Virtual Machine (EVM) към Ripple ще стимулира растежа на мрежата, което е много добра новина и предвещава доста голям шанс за успех.

Друг алткойн пък – Bitcoin ETF, може бързо да скочи с до 300%. Прочетете статията до край, за да разберете повече.

Преходът от Ethereum към Ripple

Според Райли Ethereum е бавна и скъпа мрежа, която “бавно умира и се влачи отдавна”. Проектите ще се насочат към XRP с EVM като по-бърза и по-евтина алтернатива поради липсата на мащбируемост в Етериум.

Той предвижда, че няколко токена ще преминат от Ethereum към регистъра на XRP.

Шефът на Reaper Financial направи смело предсказание в интервюто, като изрази “много реалистичното” си очакване, че крипто токенът на мрежата Ripple ще надмине и Bitcoin (BTC) като водеща криптовалута. Bitcoin обаче, както и неговите алтернативи като Bitcoin ETF, далеч не са за подценяване.

За разлика от XRP, който сякаш “забуксува” на нива от около $0.60, Bitcoin ETF токенът продължава да привлича много инвестиции от новите играчи.

Bitcoin ETF токенът – истински децентрализиран криптоактив, който има потенциал за 300% растеж

Bitcoin ETF токенът се изявява като истински децентрализиран криптоактив, предлагайки значителен потенциал за ръст в бъдеще. С настояща цена от едва $0.0068, той представлява достъпна възможност за инвеститорите, което се отразява в събраните над $4.6 милиона до този етап по време на предпродажбата. Това впечатляващо постижение подчертава доверието и интереса на инвестиционната общност към този иновативен криптовалутен проект.

За сравнение, за разлика от XRP и твърденията на Райли, XRP се смята за кажи-речи централизирана криптовалута. Ripple се стреми да направи Bitcoin по-приемлив за институциите, като създава своя версия на децентрализирана валута, която е по-бърза, по-консистентна и по-евтина. Въпреки че това идва с компромиса на много по-голяма централизация в сравнение с Bitcoin. Ripple Labs разшири своя фокус, включвайки допълнителни употреби като централни банкови дигитални валути (CBDCs), което пък е в тотална опозиция на цялата крипто общност, която иска повече независимост от банките, а не обратното.

В този ред на мисли Bitcoin ETF токенът се откроява със своята децентрализация и прозрачност, което го прави привлекателен за инвеститори, които искат да бъдат част от едно по-добро бъдеще. С оглед на своя потенциал за 300% растеж, токенът представлява възможност за инвеститорите да се възползват както от растежа на крипто пазара, така и от шанса да се включат в едно “ново начало”.

Какви са ползите от това да закупя Bitcoin ETF токенът?

Bitcoin ETF токенът е страхотна опция за крипто инвеститорите, защото се откроява с няколко силни страни:

  1. Той е децентрализиран. Не се изисква регистрация на крипто борса, за да можете да го закупите. Така се възползвате от възможно най-добрата цена.
  2. $BTCETF е евтин актив. Можете да закупите токени за $0.0068, което е много по-малко от това, което бихте платили за други активи.
  3. Той е индиректно свързан с Bitcoin ETF-ите, тъй като е спекулативен актив, който зависи много от борсовите фондове на Bitcoin. При добро стечение на обстоятелствата, именно това може да повиши неговата цена в пъти.

Как да закупя Bitcoin ETF?

  1. Посетете сайта на предварителната продажба на криптовалутата.
  2. Свържете своя крипто портфейл.
  3. Обменете количеството токени, което желаете.
  4. Потвърдете своята транзакция.
  5. Заявете токените си в края на предпродажбата.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Купувайте криптовалута бързо и сигурно чрез Wizarbit

Wizarbit служи като надеждна платформа за обмен на дигитални активи, включително Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и различни други криптовалути. 

23.02.2024 13:15 2 мин. четене

Крипто звездата Meme Moguls обявява крайна дата на предварителната си продажба, може ли да се конкурира с PepeFork при пускане на борсата?

Meme Moguls се превърна в една от най-обсъжданите предварителни продажби през последния месец. Нейният роден токен, $MGLS, се покачи с 90% по време на предварителната продажба, като бяха събрани над $2.5 милиона.

23.02.2024 12:50 3 мин. четене

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.