НАЧАЛО Прессъобщения

Какво е Bitcoin ETF токен и как да го закупя?

ноември 8, 2023 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво е Bitcoin ETF токен и как да го закупя?

Bitcoin ETF-ите станаха много популярна тема в последните години, като SEC започна да разглежда заявленията на Blackrock, Grayscale и други големи играчи на пазара.

В този ред на мисли в статията ще разгледа Bitcoin ETF токена, който може да бъде новата “звезда”, която да изгрее на небосклона и потенциално да докара страхотни печалби за своите инвеститори.

Но какво е Bitcoin ETF токена и какви са ползите за инвеститорите? Нека разгледаме по-подробно.

Купете Bitcoin ETF

Какво представлява криптовалутата Bitcoin ETF?

Токенът Bitcoin ETF е нова криптовалута, която е създадена като ERC-20 токен върху блокчейна на Ethereum. Този стандарт осигурява съвместимостта на токена с широката екосистема на децентрализирани приложения (dApps) и борси.

Bitcoin ETF цели да следи прогреса и движението на спот Bitcoin ETF-и, които са борсово търгувани фондове, инвестиращи директно в Bitcoin, без нуждата инвеститорите да притежават самата криптовалута. Това представлява значително улеснение, тъй като досега инвеститорите трябваше да купуват и съхраняват своите BTC, което е свързано с различни рискове и техническа сложност.

Със своята висока ликвидност, Bitcoin фондовете могат да привлекат значителен капитал, особено от институционалните инвеститори, които търсят експозиция към криптовалутите в своите портфейли без комплексността на директното притежание на Bitcoin.

Bitcoin ETF токенът е спекулативен актив, предназначен както за краткосрочни, така и за средносрочни инвестиционни стратегии, давайки възможност на инвеститорите да участват индиректно в успеха и приемането на Bitcoin ETF-ите.

Купете Bitcoin ETF

Какви са основните предимства на Bitcoin ETF?

Токенът започва с ниска начална цена от само $0.005 в първия етап на предпродажбата, което го прави достъпен за широк кръг от инвеститори и позволява на мнозина да влязат със сравнително нисък капитал.

Планирано е цената на токена да се увеличава поетапно, достигайки до +36% само до края на предпродажбата. Това поетапно увеличение може да стимулира инвеститорите да купуват рано в очакване на по-високи печалби при увеличение на цената.

С обещаваща годишна доходност от 2,727% в стейкинг пула, Bitcoin ETF токенът предлага значителен потенциал за пасивен доход. Тази висока доходност привлича инвеститорите да залагат (стейкват) своите активи, което допълнително може да стабилизира цената на токена и да създаде дългосрочен интерес.

Със заложени над 10.6 милиона токена в стейкинг пула, е очевидно, че общността активно участва в проекта, което може да доведе до по-голяма стабилност и увереност за нови инвеститори.

Купете Bitcoin ETF

Колко мога да спечеля с Bitcoin ETF?

Разбира се, всичко опира до толкова колко точно можете да спечелите, ако инвестирате в тази криптовалута. Затова и по-долу ще видите обобщен сценарий на трите най-използвани стратегии, които са приложими за Bitcoin ETF.

Купи и продай

Това е най-популярната стратегия за някои инвеститори, макар и екипът зад проетка да не я препоръчва. Тъй като предлага стъпаловидно увеличение, то ако инвестирате $1,000 сега, ще можете потенциално да ги продадете с 36% доходност.

Потенциал: 4.5/10

Сигурност: 8/10

Дългосрочно закупуване и стейкинг награди

Тази стратегия е най-дългосрочната, като ви дава шанс да закупите токени и да ги държите при себе си възможно най-дълго. Стейкинг пулът дава шанс много бързо да натрупате капитал, като очакваме доходността да остане голяма поне в следващите 10-15 дена. Това е напълно достатъчно да удвоите своите токени, а в следващите 11 месеца да ги направите поне с 200% отгоре.

Тоест, ако инвестирате $1,000 сега, то вашата инвестиция ще бъде потенциално оценена на $3000 при същата цена.

Ако запази цената си при листване ($0.0068) Тъй като купувате на най-ниската възможна цена, то вашата инвестиция от $1,000 може да бъде оценена на $4,080, или близо 4 пъти повече.
Ако достигне $0.01 $1,000 инвестиция при добри условия може да ви донесе $6,000, или 6Х доходност за 1 година.
Ако достигне $0.05 При добро стечение на обстоятелствата токенът $BTCETF има шанс да достигне $0.05, което ще означава потенциал за $30,000

Последните два сценария са основната причина инвеститорите да се ориентират именно към такъв тип проекти.

Потенциал: 9/10

Сигурност: 4/10

Как да закупя Bitcoin ETF токени?

Ако искате да закупите токени, то в следващите редове ще видите как да го направите бързо и лесно.

  1. Посетете сайта на предварителната продажба
  2. Изберете колко да инвестирате (средната инвестиция към момента е близо $370).
  3. Свържете своя крипто портфейл.
  4. Завършете транзакцията.
  5. След това можете да стейкнете своите токени (ако искате), като ги заложите в стейкинг пула.
  6. Заявете (или оставете) токените си Bitcoin ETF след края на предпродажбата.

Купете Bitcoin ETF


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Какво е Bitcoin ETF токен и как да го закупя?”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.