НАЧАЛО Други

XRP пак превзе ETH, Bitcoin се стабилизира около $6,600

ДЕК. 13, 2018 13:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP пак превзе ETH, Bitcoin се стабилизира около $6,600
През последните 24 часа Ripple (XRP) изпревари "Ethereum" отново с 8% скок в цената, достигайки пазарна оценка от 24,32 милиарда долара.

Пазарната капитализация на Ethereum остава малко по-ниска от тази на Ripple на 24,15 милиарда долара и въз основа на слабия обем на XRP, вероятно е Ethereum да възвърне позицията си като втората най-голяма криптовалута в краткосрочен план.

Ripple е превземал Ethereum три пъти през 2018 г. през втората половина на септември.


След регистрирането на трикратно увеличение на цените много инвеститори очакват Ripple да спадне и XRP да демонстрира малка корекция поради наличието на нужните пазарни условия.

И все пак, XRP продължава да нараства бързо в стойност, като директно се конкурира с Ethereum за място номер две в глобалния пазар на криптовалути.

На 27 септември крипто пазарът сякаш инициира силен коригиращ митинг, тъй като Bitcoin надмина нивото от $ 6,700 и се приближи до нивото на съпротива от $ 6,800. Въпреки това, на 28 септември, Bitcoin регистрира лек спад в стойността до $ 6, 500.

През последните няколко часа Bitcoin демонстрира известна динамика в средата на $ 6,000, след като затвори над $ 6,550 на 29 септември. Известният крипто трейдър Люк Мартин написа вчера, че закриването на Bitcoin на $ 6,550 най-вероятно ще доведе до положителна тенденция в краткосрочен план.

"Би било бичи знак за BTC да затвори деня над зоната от $ 6,550. Тъй като те все още са силно корелирани, това би било положително и за алтовете и би могло да подсили скорошните по-високи дъна", каза Мартин.

В събота, Bitcoin затвори над зоната от $ 6,550 и се възстанови до $ 6,630, което доведе до възстановяването на по-голямата част от криптовалутите с малки пазарни капитализации на световния пазар.

Положителната краткосрочна тенденция на Bitcoin tron g>може да доведе до ръст в следващите дни, особено ако обемът на BTC се увеличи през следващите 12 до 24 часа. В сравнение с миналата седмица, обемът на доминиращата криптовалута остава доста нисък и в отношение към възстановяването на обема на ETH и XRP , BTC леко изостава.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CFTC разследва Binance за пазарни манипулации

U.S. authorities are examining possible insider trading and market manipulation at cryptocurrency exchange Binance https://t.co/qFg9aA5kzG— Bloomberg Crypto (@crypto) September 17, 2021Най-голямата кр...
СЕП. 18, 2021 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:Олаф ...
СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света