НАЧАЛО Алткойни

XRP: Обемът на търговия се увеличи със 70% – ще последва ли скок на цената?

13.02.2024 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP: Обемът на търговия се увеличи със 70% – ще последва ли скок на цената?

В постоянно променящия се пейзаж на дигиталните активи XRP отбеляза значителен скок в обема на търговията от близо 70%.

Данни от CoinGlass разкриват рязко увеличение от 68.2% в рамките на вчерашния ден.

Този скок доведе до това, че обемът на търговията с XRP надхвърли $1 милиард, което показва подновен интерес към актива.

Към края на 2023 г. имаше широко разпространено очакване по отношение на представянето на XRP през следващата година, с надеждата, че продължаващите правни предизвикателства на Ripple, а именно съдебният иск от Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC), ще достигнат до решение. С навлизането във втория месец на годината обаче тези очаквания остават неосъществени.

Въпреки по-широките предизвикателства, пред които е изправен пазарът на криптовалути, XRP показа устойчивост.

Този скок в търговската активност обаче все още не се е трансформирал в значително движение на цените, като през последния ден XRP се търгуваше на цена от около $0.53, което показва незначителни печалби от по-малко от 1%.

Тази тенденция вероятно отразява настоящите предизвикателства, пред които е изправено представянето на цената на XRP, като допринася за борбата ѝ да възстанови възходящата си инерция в краткосрочен план. Макар да се наблюдават незначителни печалби, не се наблюдава съществено отклонение от настоящата ѝ траектория.

Независимо от тези незначителни движение, много анализатори са още позитивно настроение за цената на XRP и очакват тя да пробие $1 в рамките на 2024 година.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano скоро може да се изстреля значително – ето защо

Cardano (ADA) показва силен и значителен бичи сигнал на седмичната си графика на фона на период на силен импулс в криптовалутния пейзаж. 

29.02.2024 18:00 2 мин. четене

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.