НАЧАЛО Биткойн Алткойни

XRP не е ценна книга и SEC ще разпознае този факт

ОКТ. 20, 2018 16:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP не е ценна книга и SEC ще разпознае този факт
 

Кори Джонсън e главен пазарен стратег за Ripple и наскоро участва в интервю, за да коментира за регулациите в пространството на криптовалутите. Освен това той засегна и темата за статута на XRP като ценна книга в очите на Комисията за ценни книжа и фондови борси в САЩ [SEC].


XRP, като криптовалута, остава в зона на регулаторна несигурност по отношение на нейния статут като ценна книга.Приемането на актива като ценна книга би довело до по-голяма затвореност на екосистемата, тъй като инвеститорите ще се затруднят да стигнат до пространството.

Освен това, това ще попречи на плановете на Ripple да използва xRapid, тъй като платформите за обмен могат да не предлагат монетата. Въпреки това, Джонсън даде мнението си по въпроса в интервю за CoinTelegraph:

За нас е много ясно, че XRP не е ценна книга. Връзката на XRP с Ripple е доказателство за това. Но може би по-важно е, че притежавате XRP ... Можете да закупите целия XRP, който искате и това не ви дават права да получавате и една стотинка от печалбата на компанията или печалба на акция или дивиденти; не ви дава нито една акция, нито интерес в бъдещето на тази компания. 

Освен това той продължи, твърдейки, че дори ако Ripple, компанията, "изчезне", нямаше да "направи никаква разлика за XRP". Това се дължи на факта, че книгата на XRP продължава да съществува отделно от Ripple, заяви Джонсън. Той продължи:

Поради тази причина мисля, че когато SEC се вгледа сериозно в това, [...], те ще разпознаят, предполагам, че XRP , съвсем явно, не е е ценна книга. 

Служителят също така говори за защитата на инвеститора, която обикновено се разглежда като крайната цел на регулаторите във финансовото пространство.


Той заяви, че има "мошеници, които се появяват", за да откраднат пари, когато има нови начини да го направят. Той заяви:

Ние със сигурност го виждаме във всичко; видяхме го в атомната енергия, видяхме го в сектора на петрола и газта преди време... Определено го видяхме в ерата на dot-com, (и) го видяхме във финансирането на високорисковите инвестиции. Видяхме го в света на крипто; видяхме тези наистина неприлични предложения, които изглеждат като че всъщност не се опитват да започнат бизнес, а само отделят хората от парите им.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Интересът към Cardano (ADA) не изглежда да спада

Според данните на Google Trends търсенията за вече третата по големина криптовалута по пазарна капитализация надминаха своя връх от 2017 г. и оттогава продължават да нарастват. Търсенията в Google за ...
МАР. 3, 2021 21:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на тази почти незнайна криптовалута е на път да 'експлодира'

Във видеоклип Суоуп каза на своите близо 200,000 абонати в YouTube, че следи NFT20 пазара и неговия токен за управление  MUSE, твърдейки, че това е Uniswap (UNI) на незаменяемите токени, което означав...
МАР. 3, 2021 10:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Топ анализатор предрича скок в цените на тези две криптовалути

Псевдонимният анализатор, известен в бранша като Smart Contracter, казва, че протоколите за децентрализирано финансиране (DeFi) Aave (AAVE) и Synthetix (SNX) вероятно ще скочат най-много, като се има ...
МАР. 2, 2021 20:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Натрупване на поръчки за покупка - DASH може и да се върне над $300

Динамиката се стимулира от Биткойн (BTC), който изпитва повишени нива на волатилност сред нарастващото приемане и появата на инвеститори, които се стремят да се възползват от печалбите на криптовалута...
МАР. 2, 2021 16:04 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света