НАЧАЛО Биткойн Алткойни

XRP не е ценна книга и SEC ще разпознае този факт

ОКТ. 20, 2018 16:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP не е ценна книга и SEC ще разпознае този факт
 

Кори Джонсън e главен пазарен стратег за Ripple и наскоро участва в интервю, за да коментира за регулациите в пространството на криптовалутите. Освен това той засегна и темата за статута на XRP като ценна книга в очите на Комисията за ценни книжа и фондови борси в САЩ [SEC].


XRP, като криптовалута, остава в зона на регулаторна несигурност по отношение на нейния статут като ценна книга.Приемането на актива като ценна книга би довело до по-голяма затвореност на екосистемата, тъй като инвеститорите ще се затруднят да стигнат до пространството.

Освен това, това ще попречи на плановете на Ripple да използва xRapid, тъй като платформите за обмен могат да не предлагат монетата. Въпреки това, Джонсън даде мнението си по въпроса в интервю за CoinTelegraph:

За нас е много ясно, че XRP не е ценна книга. Връзката на XRP с Ripple е доказателство за това. Но може би по-важно е, че притежавате XRP ... Можете да закупите целия XRP, който искате и това не ви дават права да получавате и една стотинка от печалбата на компанията или печалба на акция или дивиденти; не ви дава нито една акция, нито интерес в бъдещето на тази компания. 

Освен това той продължи, твърдейки, че дори ако Ripple, компанията, "изчезне", нямаше да "направи никаква разлика за XRP". Това се дължи на факта, че книгата на XRP продължава да съществува отделно от Ripple, заяви Джонсън. Той продължи:

Поради тази причина мисля, че когато SEC се вгледа сериозно в това, [...], те ще разпознаят, предполагам, че XRP , съвсем явно, не е е ценна книга. 

Служителят също така говори за защитата на инвеститора, която обикновено се разглежда като крайната цел на регулаторите във финансовото пространство.


Той заяви, че има "мошеници, които се появяват", за да откраднат пари, когато има нови начини да го направят. Той заяви:

Ние със сигурност го виждаме във всичко; видяхме го в атомната енергия, видяхме го в сектора на петрола и газта преди време... Определено го видяхме в ерата на dot-com, (и) го видяхме във финансирането на високорисковите инвестиции. Видяхме го в света на крипто; видяхме тези наистина неприлични предложения, които изглеждат като че всъщност не се опитват да започнат бизнес, а само отделят хората от парите им.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Stellar е нараснал с над 340% в рамките на 2020 година

Kриптовалутата Stellar (XLM), която понастоящем се нарежда на 11-то място по пазарна капитализация, е привлякла безпрецедентен интерес от глобални инвеститори.Такъв интереси, наблюдаван в последно вре...
НОЕ. 30, 2020 13:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво ще стане ако XRP се определи като ценна книга?

XRP на Ripple: идеален за трансгранични плащанияПо-рано беше заведено съдебно дело срещу базираната в САЩ технологична фирма Ripple по обвинения, че нейният XRP токен се счита за ценна книга в странат...
НОЕ. 30, 2020 14:23 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов крипто актив отчете невероятен ръст от 2,278% за по-малко от месец

SynLev (SYN) е DeFi актив, изграден върху блокчейна на Етериум и разчита на Chainlink оракули за получаване на външни данни. Според бялата книга на крипто актива, той има за цел да осигури децентрализ...
НОЕ. 29, 2020 17:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пазарната капитализация на Tether расте с рекордни темпове

Паоло Ардоино, който служи като технически директор на Bitfinex и Tether, написа в Twitter в четвъртък, че предлагането на USDT се е увеличило с 1 милиард за девет дни, отбелязвайки второто най-бързо ...
НОЕ. 28, 2020 19:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света