НАЧАЛО Биткойн Алткойни

XRP не е ценна книга и SEC ще разпознае този факт

ОКТ. 20, 2018 16:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP не е ценна книга и SEC ще разпознае този факт

Кори Джонсън e главен пазарен стратег за Ripple и наскоро участва в интервю, за да коментира за регулациите в пространството на криптовалутите. Освен това той засегна и темата за статута на XRP като ценна книга в очите на Комисията за ценни книжа и фондови борси в САЩ [SEC].


XRP, като криптовалута, остава в зона на регулаторна несигурност по отношение на нейния статут като ценна книга.Приемането на актива като ценна книга би довело до по-голяма затвореност на екосистемата, тъй като инвеститорите ще се затруднят да стигнат до пространството.

Освен това, това ще попречи на плановете на Ripple да използва xRapid, тъй като платформите за обмен могат да не предлагат монетата. Въпреки това, Джонсън даде мнението си по въпроса в интервю за CoinTelegraph:

За нас е много ясно, че XRP не е ценна книга. Връзката на XRP с Ripple е доказателство за това. Но може би по-важно е, че притежавате XRP ... Можете да закупите целия XRP, който искате и това не ви дават права да получавате и една стотинка от печалбата на компанията или печалба на акция или дивиденти; не ви дава нито една акция, нито интерес в бъдещето на тази компания. 

Освен това той продължи, твърдейки, че дори ако Ripple, компанията, "изчезне", нямаше да "направи никаква разлика за XRP". Това се дължи на факта, че книгата на XRP продължава да съществува отделно от Ripple, заяви Джонсън. Той продължи:

Поради тази причина мисля, че когато SEC се вгледа сериозно в това, [...], те ще разпознаят, предполагам, че XRP , съвсем явно, не е е ценна книга. 

Служителят също така говори за защитата на инвеститора, която обикновено се разглежда като крайната цел на регулаторите във финансовото пространство.


Той заяви, че има "мошеници, които се появяват", за да откраднат пари, когато има нови начини да го направят. Той заяви:

Ние със сигурност го виждаме във всичко; видяхме го в атомната енергия, видяхме го в сектора на петрола и газта преди време... Определено го видяхме в ерата на dot-com, (и) го видяхме във финансирането на високорисковите инвестиции. Видяхме го в света на крипто; видяхме тези наистина неприлични предложения, които изглеждат като че всъщност не се опитват да започнат бизнес, а само отделят хората от парите им.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Пренасочват ли се институциите от Биткойн към Етериум?

В скорошна бележка анализаторите на JPMorgan твърдят, че Етериум вижда “много по-здравословно” институционално търсене в сравнение с BTC.Американската банкa посочва факта, че има отстъпление при Битко...
СЕП. 23, 2021 18:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще успее ли Cardano (ADA) да достигне $4 преди края на годината?

Cardano (и родния токен на платформата ADA) се представят забележително от началото на годината. Активът достигна годишна възвръщаемост от близо 1,027%. Въпреки че навлезе в период на голяма консолида...
СЕП. 23, 2021 12:21 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор коментира пазарния спад

Credible казва на своите 241,400 последователи в Twitter, че следи Етериум да достигне дъно на седмична подкрепа.“Почти стигна целта ми, търся около $2,700 ETH.” Друга монета, която търговецът следи е...
СЕП. 23, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър забеляза мечи модел при Етериум

Той писа на своите последователи в Twitter, че вижда голям мечи модел, който се формира при криптовалутата.“НЕ казвам, че го вярвам и казвам, че не го шортвам - но дали ви харесва или не, ако притежав...
СЕП. 22, 2021 14:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света