НАЧАЛО Други

XRP може да се повиши с 1360% и да стигне до $7

ЮНИ. 26, 2018 12:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP може да се повиши с 1360% и да стигне до $7

Бумът на криптoвалутите през декември 2017 г. и януари 2018 г. е инжектирал криптовалутите в mainstream-а.


Популярните новинарски бюра бяха заляти с новини за цената на Биткойн, докато "най-голямата" криптовалута достигна впечатляваща инерция, а други криптовалути като XRP на Ripple всъщност, успяха да направят по-голямо въздействие, въпреки че се движеха само до стойност от $ 3.65, което до ден днешен е рекордната цена на Ripple.

Невероятно, през това време, Ripple XRP успя да се покачи с 1360%, от начална цена, която е средно около $ 0.25.

Ето защо искаме да се върнем към това време и да видим докъде Ripple XRP ще стигне, ако друг бум на криптовалути от този род удари на пазарите, което наистина е възможно.

Преди да продължа, моля, не забравяйте, че това не е инвестиционен съвет, това се основава изцяло на спекулации. Ripple XRP може да се покачи отново с 1360%, но това ще отнеме абсолютно перфектни пазарни условия, които в крайна сметка са много трудни за постигане.


Независимо от това, важно е да се обмисли как бъдещите вълни на пазара биха могли да засегнат днешните цени.Ripple XRP се оценява на $ 0.48 в момента, следователно, повишение от 1360% ще значи, че Ripple XRP ще удари $ 7.00, много постижима цифра, но много далечен блян.

Както споменахме, това ще разчита на перфектни пазарни условия, но освен това се предполага, че увеличаването на приемането на Ripple XRP би могло да допринесе и за това. Ако Ripple XRP се превърне в по-интегрирана част от нещо подобно на приложението OnePayFX на Santander (например), тогава можем много добре да видим стойността на валутата да нарасне значително. Свържете това с добър пазар и разбира се други положителни съобщения, бихме могли да видим Ripple XRP, да надхвърлии $ 5.00, удряйки нови висоти, което води до много положителна траектория.

Кога ще се случи това? Не можем да бъдем сигурни. Пазарите са почти позитивни за прогнозиране. Това просто цели да подчертае потенциала за растеж, който се използва от Ripple XRP. Валутата е много подценена в момента поради редица причини, затова, когато пазарите тръгнат отново, Ripple XRP ще се възползва още веднъж от това. Надяваме се това да се случи утре и всички ние можем да се насладим на славата на XRP. Реалистично обаче може да чакаме известно време, преди да видим Ripple XRP на $7,00. Засега ще трябва да чакаме и да видим.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света