НАЧАЛО Алткойни

XRP може да се превърне в стабилна монета според изкуствения интелект на Илон Мъск

08.02.2024 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP може да се превърне в стабилна монета според изкуствения интелект на Илон Мъск

Потребител на X (Twitter), известен като "Digital PerspectivesPermaBull", наскоро сподели информация от разговор с чатбота Grok AI, работещ в мрежата X за Premium+ потребители.

По време на този обмен фокусът беше върху потенциала на XRP да се превърне в стабилна монета. Grok, AI чатботът, разработен от стартъпа xAI на Илон Мъск, изрази мнение, че с помощта на автоматичните маркетмейкъри (AMM) XRP наистина може да се превърне в стабилна монета.

Тези AMM ще служат като стабилизиращ механизъм, използвайки активи като USDC или други стабилни монети.

Стратегията включва управление на предлагането на XRP в рамките на ликвиден пул заедно с USDC, за да се поддържа стабилна стойност.

Когато цената на XRP надхвърли целевата стойност, AMM ще продава XRP за USDC, за да намали цената (увеличавайки предлагането на XRP).

И обратното, ако цената на XRP падне под целевата стойност, AMM ще закупи XRP за USDC, за да намали предлагането и да повиши цената, както е посочено от Grok.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Дойде ли бичият пазар за алткойните?

Индикаторът за определяне на алткойн сезон (Altcoin season indicator) на Glassnode показва положителна инерция от октомври миналата година, като на 4 февруари се наблюдава забележително покачване след кратко прекъсване по време на разпродажбите, свързани с одобрението на Биткойн ETF през януари.

22.02.2024 21:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да се окажат лоша инвестиция според изкуствения интелект на Илон Мъск

Grok, AI модел, разработен от xAI и оглавен от Илон Мъск през 2023 г., набра значителна популярност от създаването си, предлагайки отличителен подход в сравнение с традиционните модели, подобни на GPT.

22.02.2024 16:00 2 мин. четене

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.