НАЧАЛО Алткойни

Етериум: Над $1.2 милиарда напускат крипто борсите за три седмици

08.02.2024 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Над $1.2 милиарда напускат крипто борсите за три седмици

Експертът по криптовалути и трейдър Али Мартинез съобщи за значително движение на Етериум (ETH) от криптовалутните борси, което показва тенденция на натрупване сред притежателите.

Мартинез предполага, че Етериум може да изпита намаляване на натиска от продажби в резултат на значителни изходящи потоци от борсите в рамките на три седмици.

През този период от известните борсови портфейли са изтеглени около 510,000 ETH, оценени на около $1.22 милиарда.

Този значим отлив отразява стабилните настроения сред притежателите на Етериум и потенциално означава намаляване на натиска на продажбите на пазара.

Данните от платформата за крипто анализ Glassnode илюстрират неотдавнашния спад на притежанията на Етериум на борсите, които спадат от пика от близо 14.4 милиона през декември до под 13.65 милиона в края на януари.

Обръщайки внимание на Cardano (ADA), конкурент на Етериум, Мартинез предположи, че историческите тенденции показват потенциална пазарна експанзия през следващите месеци, отразявайки ценовото му поведение в края на 2020 г.

При положение че ADA понастоящем се търгува на ниво от $0.522, Мартинез очаква фаза на консолидация до април 2024 г., което ще създаде предпоставки за последващо бичо рали.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ 3 най-добре представили се криптовалути за изминалата седмица

Пейзажът на криптовалутите претърпя бурна активност миналата седмица, като Биткойн (BTC) открадна светлината на прожекторите, достигайки впечатляващ връх от $52,945.

26.02.2024 9:00 2 мин. четене

Защо трейдърите търгуват със Solana (SOL) и Arbitrum (ARB), но държат тази нова меме монета

Въпреки че Solana и Arbitrum попаднаха в заглавията на вестниците през последния месец, тяхната възвръщаемост беше изключително разнопосочна.

26.02.2024 8:14 3 мин. четене

Solana може да скочи с 340% – ето кога

Известен крипто анализатор предположи, че Solana (SOL), смятана за конкурент на Ethereum (ETH), е готова за значителен скок в стойността.

25.02.2024 20:00 2 мин. четене

Мрежата на Polygon продължава да се разраства – какво се случва с цената на MATIC?

Мрежата Polygon (MATIC) наскоро достигна значителен етап в броя на адресите си. Въпреки този скок, реагираха ли пропорционално обемът на транзакциите и MATIC?

25.02.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.