Home

XRP: Какво може да предстои за токенът след частичната победа?

16.07.2023 14:26 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP: Какво може да предстои за токенът след частичната победа?

На 13 юли XRP на Ripple отбеляза значителен скок, достигайки нов годишен връх от $0.93, което е най-високата цена на токена от април 2022 г. насам.

Този скок може да се отдаде на положителното развитие на делото на Ripple срещу SEC, което доведе до повторно регистриране на XRP на големи борси като Coinbase и Kraken.

Важно е обаче да се отбележи, че правната битка все още не е приключила, тъй като съдията постанови, че Ripple е нарушила федералния закон, като е продавала директно XRP на инвеститорите. Вследствие на това Ripple все още носи отговорност за продажби на стойност приблизително $729 милиона.

От 29 март XRP се търгува под низходяща линия на съпротива, като се сблъсква с множество откази, включително последния от 22 юни.

Независимо от това, на 13 юли XRP отбеляза 100% ръст, като се откъсна от линията на съпротива и достигна нов годишен връх от $0.93. Този пробив беше подкрепен от положителната присъда по делото na Ripple срещу SEC, която получи широка похвала от криптовалутната общност и потвърди приключването на фазата на корекция.

След скока цената леко се понижи и към момента на писане на статията токенът се търгува на цена от $0.71.

Понастоящем XRP се търгува под зоната на хоризонтална съпротива от $0.87. Макар че това е значително по-ниско от историческия връх от $3.30 с над 250%, струва си да се отбележи, че надхвърлянето на това ниво може да срещне съпротива само на $1.70, преди да достигне историческия връх.

Следователно, ако цената успешно преодолее нивото от $0.87 на седмичната времева рамка, има потенциал за бързо нарастване към историческия връх.

Важно е обаче да се признае, че неуспехът да се затвори над зоната на съпротива от $0.87 може да доведе до значително отстъпление, като следващото ниво на подкрепа е $0.55.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн изпитва висока волатилност, след като Байдън отпадна от президентската надпревара

Джо Байдън, настоящият президент на САЩ, обяви, че няма да се кандидатира за преизбиране през 2024 г.

21.07.2024 21:35 1мин. четене

Worldcoin са изправени пред обвинения в манипулиране на цените и контрол на пазара

Компанията Worldcoin (WLD) е подложена на критики вследствие на обвинения в манипулиране на цените, които породиха опасения относно интегритета на пазарните ѝ дейности.

21.07.2024 15:00 1мин. четене

Solana проби $170, превъзхождайки Биткойн и Етериум

Solana (SOL) отново е във възход, преминавайки прага от $170, надминавайки Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) през изминалата седмица.

21.07.2024 7:30 1мин. четене

Цената на Dogecoin се покачва на фона на повишената активност на китовете

Наскоро Dogecoin рязко повиши стойността си, като привлече вниманието със значителна седмична печалба.

21.07.2024 7:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.