НАЧАЛО Алткойни

XRP или ADA: Коя криптовалута е по-добрия избор в момента?

08.06.2024 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP или ADA: Коя криптовалута е по-добрия избор в момента?

Ripple (XRP) и Cardano (ADA) се опитват да се възстановят от неотдавнашната корекция. Крипто пазарът отбеляза значителни печалби през тази седмица, въпреки че през последните 24 часа се наблюдава спад, което доведе до спекулации за възстановяване на активите

При възстановяването на крипто активите бичи настроените инвеститори очакват приток на средства към водещите активи, което потенциално може да възстанови пазарната капитализация до предишните нива.

Към 8 юни пазарната капитализация на криптовалутите възлиза на $2.55 трилиона, отбелязвайки спад от 3%. Както Биткойн, така и алткойните отразяват понижение, тъй като потребителите очакват промяна в пазарните нагласи.

При XRP, класиран като седмия по големина крипто актив по пазарна капитализация, се наблюдават прогнози за ръст в края на годината, въпреки че някои фактори потенциално възпрепятстват възходящата тенденция.

Данните на веригата показват понижена пазарна активност. Към момента на писане на статията ADA се търгува на цена от $0.438, което отразява почти 10% спад за последните 24 часа. Това движение също така доведе до спад на седмичните входящи потоци до 9%. С пазарна капитализация от $15.67 милиарда, обемите на търговия на ADA се движат около $700 милиона. Тези стойности надхвърлят резултатите на други алткойни, тъй като общността, нарекла го ETH-убиец, се стреми да възстанови предишните загуби.

Волатилноста на стойността на Cardano следва партньорство, насочено към увеличаване на блокчейн приема в Аржентина. Чрез това споразумение Фондация Cardano ще играе водеща роля в изграждането на инерция за актива в региона.

Към момента на писане на статията XRP също търпи спад с 5%, търгувайки се на $0.496 . Въпреки че регулаторните проблеми са повлияли на цената на XRP, притежателите остават оптимисти за възходящата тенденция в условията на бичия пазар. Пазарната капитализация на XRP възлиза на $27.2 милиарда, а обемът на търговията търпи ръст от 93% и е около $2 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Dogecoin разработчик предупреди за рисковете от инвестиране в крипто

Криптовалутите са много интересен, но костелив орех, особено за начинаещите в тази област. Експоненциалният ръст на меме токени като Dogecoin е причина за масовото привличане на много начинаещи.

18.06.2024 10:00 3 мин. четене

Aptos ще задмине Solana до три години според Артър Хейс

Артър Хейс от BitMEX наскоро прогнозира, че Aptos (APT), блокчейн мрежа от първи слой, ще изпревари Solana (SOL) до 2-3 години.

18.06.2024 6:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.