НАЧАЛО Блокчейн

Водещ Polkadot DeFi проект достигна $1 милиард в обща заключена стойност

април 1, 2022 15:10 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Водещ Polkadot DeFi проект достигна $1 милиард в обща заключена стойност

След като наскоро спечели третия слот за парачейн аукцион и стартира в основната мрежа на Polkadot тази година, Astar Network изгражда репутацията си на водещ блокчейн проект.

Той предлага набор от технологични решения и финансови стимули чрез своята програма за инкубация Build2Earn и Astar за разработчиците на Web3, за да изградят върху сигурен, мащабируем и оперативно съвместим блокчейн.

TVL представлява стойността на токена, която е заложена на Astar и демонстрира дългосрочното доверие на инвеститорите и общността в проекта.

Още по-впечатляващо е, че цифрата от $1 милиард представлява 45% от TVL на Polkadot.

Build2Earn

Със своята програма Build2Earn Astar иска да революционизира начина, по който разработчиците са стимулирани да изграждат блокчейн софтуер и да спомогнат за създаването на самоподдържаща се екосистема за бъдещето.

Разработчиците на смарт договори могат да получават основен доход от токени Astar, които са били заложени срещу всяка децентрлизирана апликация, която създават.

Прочети Още: Avalanche със значително обявление за развитието си

С какво изпъква Astar Network?

Astar поддържа както Ethereum Virtual Machine, така и WebAssembly. Разработчиците могат да внедряват съществуващи договори за Solidity, както и собствени смарт договори на Polkadot. Той също така поддържа мостове.

След само три месеца в основната мрежа на Polkadot, Astar Network вече е прехвърлила над $180 милиона в активи на Етериум. Успехът на Astar до момента се дължи и на качеството на децентрализианите апликации, изградени върху блокчейна.

Astar Network вече има 40+ dApps в своята мрежа, включително някои DeFi протоколи, които вече са натрупали огромна популярност в екосистемата Polkadot.

Не Пропускай: Студиото зад PUBG ще разработва блокчейн игри на Solana

Парачейните носят признание

Astar Network се възползва от своя парачейн слот, използвайки всяка възможност, за да усъвършенства своите функции, общност на разработчици и партньорства. Значителният технически напредък на Polkadot, съчетан с гъвкавостта на Substrate, привлякоха втората по големина общност на разработчици. Сега, когато парачейните са стартирали, е време да се демонстрират възможностите на разработчиците на света.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Блокчейн Новини

Monero завърши актуализация за сигурността на транзакциите

В събота Monero завърши обновяване на мрежата, което цели да добави повече поверителност към транзакциите в протокола.

август 15, 2022 14:42 1 мин. четене

DeFi хъб на Polkadot претърпя сериозен хак

Децентрализираният хъб на мрежата Polkadot е претърпял пробив в сигурността, което е довело до проблеми с цената на стабилната монета AUSD.

август 14, 2022 12:27 1 мин. четене

Основателят на MakerDAO предлага конвертиране на $3.5 милиарда в Етериум

Основателят на MakerDAO (MKR) Рун Кристенсен помоли членовете на DAO да обмислят конвертирането на резервите си от $3.5 милиарда в Етериум (ETH) заради размера на санкциите на Tornado Cash.

август 14, 2022 10:36 1 мин. четене

Кога да очакваме хард форкът на Cardano?

Input Output, разработчикът на Cardano отново заяви, че иска да гарантира, че предстоящия хард форк наречен Vasil ще бъде управляван по „безопасен“ и „сигурен“ начин.

август 13, 2022 15:14 1 мин. четене