НАЧАЛО Алткойни

Виталик Бутерин премести $1 милион под формата на ETH към Coinbase

21.08.2023 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Виталик Бутерин премести $1 милион под формата на ETH към Coinbase

Въпреки че както BTC, така и алтернативните криптовалути показаха признаци на възстановяване след този значителен спад, според информация, предоставена от Etherscan Виталик Бутерин, създателят на Етериум, е трансферирал 600 ETH към Coinbase.

Съоснователят на Етериум Виталик Бутерин е депозирал 600 ETH, което се равнява на около $1 милион на американската крипто борсата Coinbase в понеделник.

Този ход идва в момент, в който Етериум, втората по големина криптовалута по пазарна капитализация, претърпя спад през последните седем дни, на фона на широкия пазарен спад, при който търговците станаха свидетели на ликвидация на стойност $1 милиард.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена около $1,674, което отразява 9.5% спад за последните 7 дни.

Обикновено прехвърлянето на ETH от Виталик Бутерин и Фондация Етериум съвпада със спад в цената на ETH.

Въпреки че целта на неотдавнашната транзакция не е ясна, има предположения за потенциална значителна продажба от страна на Виталик Бутерин.

След ъпгрейда Шанхай групата за разработване на Етериум се занимава активно с разработването на ъпгрейд в Канкун. Този ъпгрейд има за цел да въведе абстракция на сметките, да подобри мащабируемостта и да оптимизира ефективността на съхранението.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Нова бомбастична прогноза за цената на Етериум

Според Марк Юско, главен изпълнителен директор и основател на Morgan Creek Capital, има потенциал Етериум (ETH) да достигне петцифрена цена.

25.02.2024 11:00 1 мин. четене

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

Въпреки че множество активи на пазара на криптовалути отбелязват забавяне на натрупаните преди това печалби, има признаци, че някои от тях може да са подготвени за бичи пробив, включително Pepe (PEPE), виден конкурент на друг меme токен – Dogecoin (DOGE).

24.02.2024 14:00 2 мин. четене

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на децентрализираните финанси и криптовалутите особено с предстоящите важни събития.

24.02.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.