НАЧАЛО Алткойни

Виталик Бутерин мести огромни суми към Coinbase

20.12.2023 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Виталик Бутерин мести огромни суми към Coinbase

Виталик Бутерин, съосновател на Етериум, наскоро инициира прехвърлянето на значителна сума ETH tokeni в портфейл на Coinbase Custody.

Тази транзакция включва 500 ETH, чиято приблизителна стойност е $1.1 милиона. Този ход предизвика значителен интерес в общността на криптовалутите, предизвиквайки разнообразни дискусии и спекулации относно неговата цел.

За да отговори на нарастващото любопитство и потенциалните погрешни схващания, свързани с тези действия, Виталик Бутерин се обърна към Warpcast, известна онлайн платформа, за да даде яснота. Бутерин изрично заяви, че тези трансфери не трябва да се тълкуват като лични продажби.

Вместо това той разясни, че тези трансфери служат предимно като дарения за благотворителни каузи, организации с нестопанска цел или други подходящи проекти. Получателите на тези дарения впоследствие продават ETH, за да покрият оперативните си разходи.

Освен това Бутерин изтъкна последователната си позиция, като подчерта, че от 2018 г. насам не е участвал в лични продажби на ETH с цел печалба. Той потвърди ангажимента си да използва активите си в криптовалута за филантропски инициативи и проектни начинания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Как се копае Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) наскоро отбеляза значителен скок в цената си, като през последните 24 часа тя нарасна с 15% и премина границата от $0.1, търгувайки се за около $0.11 към момента на писане на статията, което доведе до печалби за над 70% от притежателите ѝ.

28.02.2024 20:19 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.