НАЧАЛО Други

Виталик Бутерин мести милиони в Етериум – накъде отиват средствата?

октомври 18, 2023 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Виталик Бутерин мести милиони в Етериум – накъде отиват средствата?

Значителните финансови транзакции не са рядкост в света на криптовалутите. Въпреки това, когато известни фигури в индустрията участват в значителни трансфери, това обикновено привлича вниманието.

Например Виталик Бутерин, един от създателите на мрежата Етериум, наскоро извърши трансфер на около $14.9 милиона в USD Coin (USDC) към борсата за криптовалути Gemini.

Както съобщиха блокчейн следователите от PeckShield, портфейлът на Бутерин, регистриран под името “vitalik.eth“, е прехвърлил $14.93 милиона към Gemini на 16 октомври. Тази сума първоначално е била получена от Бутерин от Kanro, благотворителна организация, свързана с него, на 14 октомври.

Изглежда, че напоследък Бутерин активно участва в прехвърлянето на големи суми пари. Само три дни преди това той е депозирал 500,000 USDC в сметка в Coinbase.

Появиха се различни спекулации относно неотдавнашните финансови дейности на Бутерин. В отговор на нарастващите опасения в крипто общността съоснователят на Етериум се обърна към слуховете. Той категорично отрече всякакви предположения, че лично се е разпореждал с ETH, и обясни:

Ако попаднете на статия, в която се казва “Виталик изпраща XXX ETH на борсата”, това не е моя продажба, а по-скоро принос към благотворителна организация, организация с нестопанска цел или друг проект. Получателят продава, защото трябва да покрие разходите си. Не съм продавал ETH за лична изгода от 2018 г. насам.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

2 акции, които може приятно да изненадат инвеститорите през 2024 година

В условията на оживен пазар общата тенденция на инвеститорите е да се насочват към добре познати акции. Привлекателността на популярността обаче не винаги означава стабилна инвестиция.

декември 3, 2023 12:00 4 мин. четене

Кой печели най-много от сделката между Binance и правителството на САЩ?

След неотдавнашното споразумение на стойност над $4 милиарда между Binance и американските власти конкурентите в сферата на обмена на криптовалути, а именно Coinbase и Bybit, се превърнаха в значителни печеливши.

декември 3, 2023 10:00 2 мин. четене

БРИКС: Още 20 държави искат да се присъединят към алианса

Според изявленията на южноафриканския посланик Анил Сооклал в неотдавнашно интервю, има официални заявления от 20 нови държави, които искат да се присъединят към алианса БРИКС.

декември 3, 2023 8:00 2 мин. четене

Саудитска Арабия ще инвестира $5 милиарда в държавите от БРИКС

По време на неотдавнашната среща на върха на ООН за климата Обединените арабски емирства (ОАЕ), като новоприет член на БРИКС, поеха значителен ангажимент от $5 милиарда за укрепване на икономическото партньорство.

декември 2, 2023 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.