НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ветеран трейдър споделя прогнозата си за Биткойн (BTC)

СЕП. 20, 2021 08:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ветеран трейдър споделя прогнозата си за Биткойн (BTC)

Търговецът Тоун Вайс казва, че сега Биткойн е на път да се насочи към $100,000 през следващите месеци.

В нова стратегическа сесия той прогнозира повторение на значителното рали на Биткойн от края на юли до началото на септември, където BTC скочи от $32,000 на $52,000.


Въз основа на неговия индикатор за обръщане на инерцията (MRI), опитният крипто трейдър очаква силно рали за BTC, преди да удари съпротива точно над върха за всички времена около $68,000.


“Вероятно ще очаквам повторение на тази ситуация и ако повторим тази ситуация, това ще ни отведе направо до нов исторически връх от $68,000 или може би малко по-малко. 

Вероятно ще имаме значителна съпротива на линията на MRI съпротива и след като заседнем там, вероятно през ноември, може би чак в средата на ноември, тогава очаквам огромен пробив от тази област ($68,000) към зоната от $100,000 до края на годината или до януари - февруари. Така или иначе, това са моите цели. В момента оставам много бичи.”


Вайс казва, че Биткойн може да пробие над най-високите си стойности за всички времена потенциално в началото на следващия месец, преди да направи параболично преминаване в шестцифрения ценови диапазон до 2022 г. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

Той твърди, че BTC може да избухне през октомври по същия начин, както през 2013 г.


“Точно както преди, в началото на октомври или средата на октомври, очаквам да започнем да предизвикваме предишните върхове за всички времена и след това огромен набег в края на годината. Подобно на средата на октомври до края на декември, очаквам да преминем от тези $65,000 чак до $100,000. Това все още е моята цел.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск коментира цената на Биткойн

Ексцентричният предприемач публикува снимка на двойка, която се взира в цените на Биткойн и Етериум от леглото си, като двете най-големи монети са с цени от $69,000 и $4,200. BTC достигна връх малко н...
ОКТ. 21, 2021 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Биткойн достигна нов връх? - JPMorgan

Според неотдавнашната публикация на Bloomberg, от инвестиционната банка JPMorgan смятат, че BITO Биткойн ETF, който бе стартиран на NYSE във вторник, не е причината за скока на цената на водещата крип...
ОКТ. 21, 2021 16:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

В ново видео Дейвис каза, че скорошното натрупване на Биткойн от дългосрочни притежатели показва, че 2022 г. “може да бъде по-бича, отколкото можем да си представим”.Разглеждайки графика, споделена от...
ОКТ. 21, 2021 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света