НАЧАЛО Алткойни

VeChain си партнира с най-голямата телекомуникационна компания в Япония

август 6, 2018 14:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
VeChain си партнира с най-голямата телекомуникационна компания в Япония

Платформата обяви, че е избрана от NTT Docomo да бъде сред първите партньори на 5G Open Partner Program, стартирана от NTT Docomo.

VeChain си партнира с NTT Docomo, най-голямата телекомуникационна компания в Япония.

До 2020 г. NTT Docomo желае да направи индустриалната употреба на 5G, високоскоростна и висококапацитетна мрежова услуга, така че да създаде мрежа от партньори, които са подходящи да вземат версията си на 5G на нови нива.

Чрез протокола NTG Docomo 5g VeChain, уважаваната корпоративна публична блокчейн платформа цели да предостави технология от следващо поколение.

Нашата цел е да подобрим и обогатим сегашния ни капацитет за услуги в областта на проследяването, управлението на веригата за доставки и смартфоните за нашите потребители.

Това каза VeChain в прессъобщение, като добави, че “с нашите постоянни усилия да привлечем случаи на проследяване в Япония в нашата екосистема, програмата 5G ще донесе допълнителна стойност на присъствието на VeChain в региона “.

Партньорството ще даде възможност на VeChain да си сътрудничи с множество междуотраслови предприятия, отваряйки врати за по-нататъшно сътрудничество по нови начинания.

Благодарение на това последно сътрудничество VeChain извести, че са формулирани много нови партньорства, а услугите ще бъдат вградени във VeChainThor Blockchain.

Това партньорство в момента даде на VeChain възможността да си сътрудничи с водеща компания в една от най-забележителните японски индустрии. Сигурно е, че силата на VeChain, съчетана с 5G на NTT Docomo, ще направи блокчейнът на VeChain Thor по-силен.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 10:02 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.