НАЧАЛО Алткойни Биткойн

"Въпрос на време е Bitcoin да падне под $6,000" твърди анализатор

ДЕК. 13, 2018 13:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 "Въпрос на време е Bitcoin да падне под $6,000" твърди анализатор
Според някои търговци разходите за минното дело на Bitcoin са понижили цената до $ 6,000, тъй като месечната тенденция вероятно е приключила.

Сега анализаторът твърди, че е само "въпрос на време", преди флагманската криптовалута да спадне под нивото от $6,000.


Чрез публикация от MarketWatch, Зидинс от CrackedMarket отбеляза, че докато BTC е вижда нивото от $ 6,000 като твърда подкрепа, от която отскочи многократно през последните шест месеца. Всеки път, когато цената е отскачала, е постигала по-ниско дъно.

Анализаторите обикновено виждат актив в мечи или поне неутрална тенденция, ако не успее да постигне по-високи стойности след като отскочи от нивата на подкрепа. Зидинс заяви:

Първо, отскочихме до $ 17,000. После беше $ 12k. След това дойде до $ 10,000. След това $ 8.5k. По-рано този месец беше $ 7.5k и този уикенд спряхме $ 6.8k. В този момент е въпрос само на време, преди да падне под $ 6k подкрепата.


Bitcoin отпада от средата на декември, след като достигна върха от близо $ 20,000. Това, въпреки многобройните положителни събития, включващи собственика на Нюйоркската фондова борса (Нюйоркската фондова борса), Интерконтиненталният борд (ICE), стартирането на  "глобална платформа и екосистема за цифрови активи", наречена Bakkt.

По време на  писане на статията, според данните на CryptoCompare, bitcoin се търгува на $ 6,450, след като спечели 0,03% през последния 24-часов период. През последните 12 месеца тя все още е напред с 65%.Повечето други криптовалути също се борят. XRP е загубил 2% от стойността си през последните 24 часа и се търгува на около $ 0.51, а ETH на Ethereum е паднал с 0.3% до $ 211. Няколко алткойна като EOS и LTC са направили незначителни печалби.

Bitcoin cash (BCH) се повиши значително с 25% до 562 долара.


Някои анализатори смятат, че цената на криптoвалутаta нараства, след като Bitmain, голям инвеститор в BCH, подаде заявление за публично предлагане на на фондовата борса на Hong Kong Limited (SEHK).

Докато повечето криптота са назад досега тази година, анализаторът на Wall Street анализатор и BTC бик Том Лийtron g> съобщи по-рано този месец, че е създал "алткойн корекционен индекс", който тогава е бил на най-високото си ниво. Както каза Лий, последният път, когато удари връх, алткойн се радва на 7-седмичен бичи пазар.

Лий, съосновател на Fundstrat Global Advisors, поддържа прогнозата си от 25,000 долара до края на годината, дори по време на мечия пазар. Анализаторът в миналото е използвал исторически доказателства, за да спори, че да се държи актива има смисъл, тъй като криптовалутата вижда по-голямата част от печалбите си в рамките на само няколко дни всяка година.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

SEC одобри първия Биткойн ETF

Разбира се, по-голямата част от тези усилия (ако не всички) бяха безполезни - причинени от намаляващото търсене по време на кризи, противопоставяне от страна на държавните органи или общата несигурнос...
ОКТ. 16, 2021 12:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво предстои за Биткойн над $60,000?

Най-голямата дигитална валута по пазарна капитализация се изкачи над $60,000 по-рано днес на борсата Bitstamp, както отрази CryptoDnes.Криптовалутата се търгува на $61,600 към момента на писане, споре...
ОКТ. 15, 2021 20:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC вероятно ще одобри Биткойн ETF следващата седмица

Позовавайки се на “хора, запознати с въпроса”, Bloomberg съобщи, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ е готова да одобри първите борсово търгувани фондове за Биткойн в страната.Анонимните източн...
ОКТ. 15, 2021 13:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн заплатите за държавни служители са основен приоритет за Маями

Той също така посочи, че търси незабавно одобрение да постави Биткойн в баланса на Маями.Суарес каза пред Bloomberg News, че по отношение на плащането на държавни служители в Биткойн (BTC): „Искам да ...
ОКТ. 15, 2021 12:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света