НАЧАЛО Други

Uniswap въвежда нови функции, за да опрости крипто транзакциите

28.02.2024 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Uniswap въвежда нови функции, за да опрости крипто транзакциите

Екипът на Uniswap въведе три иновативни механизма, насочени към ускоряване на обработката на транзакциите. Тези подобрения се състоят от разширение за портфейл в страничната лента на браузъра, механизъм за поръчки и страница с подробни данни и сведения.

Тези допълнения са готови да рационализират децентрализираната борса, като я направят по-удобна за ползване и по-ефективна за търговците и инвеститорите.

Дългоочаквана функция на последната версия на Uniswap е разширението Uniswap Extension, което предлага безпроблемна размяна на дигитални активи, подписване на транзакции и онлайн търговия с криптовалути.

С неговият ориентиран към потребителя дизайн, инструментът отговаря на индивидуалните нужди за суаповете, като осигурява несравнима лекота и оперативна съвместимост в сравнение с предишните решения. Достъпът до разширението на Uniswap обаче изисква търпение, тъй като потребителите трябва да се присъединят към опашката за връзка и да си осигурят uni.eth потребителско име, което може да отнеме от четири до шест седмици поради ограничение в наличностите.

Автоматизиране на търговията с лимитирани поръчки

Освен това Uniswap въведе лимитирани поръчки, които дават възможност на потребителите автоматично да изпълняват транзакции, когато даден токен достигне определена цена. Тази функция има за цел да улесни търговците в по-ефективното управление на техните сделки чрез стратегическо планиране и изпълнение на транзакции без постоянно наблюдение.

Освен това панелът Data & Insight, достъпен по всяко време, предоставя обширни данни, включително графики, данни за пула и дневници на транзакциите. Този инструмент е безценен за търговците, които търсят оптимални сделки и пазарен анализ, като предлага изчерпателна информация за динамиката на пазара и представянето на токените, като по този начин дава власт на потребителите и подобрява техните възможности за търговия.

Като предлага надеждна и достъпна платформа за обмен на дигитални активи, Uniswap играе ключова роля в развитието на децентрализираната финансова екосистема.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Ще присъстват ли европейски държави на срещата през 2024 година?

Годишната среща на върха на БРИКС, планирана за края на тази година, се очаква да се проведе през втората половина на лятото, следвайки модела от предишните години.

17.04.2024 12:00 2 мин. четене

Доларът достигна 5-месечен връх – как се отрази това на другите валути

Индексът на щатския долар (DXY) наскоро достигна петмесечен връх, подкрепен от неочаквано добрите данни за продажбите на дребно в САЩ, докато ключови валути като японската йена и британския паунд бяха подложени на натиск за понижение.

17.04.2024 9:00 2 мин. четене

Google ще инвестира над $100 милиарда в изкуствен интелект

Подразделението за изкуствен интелект на Google, ръководено от главния инженер Хасабис, обяви безпрецедентна инвестиция в размер на над $100 милиарда в изкуствен интелект (AI).

17.04.2024 8:00 1 мин. четене

БРИКС: Важно съобщение от Иран и Китай

Китай и Иран, които са членове на алианса БРИКС, са твърдо обединени на фона на последните събития.

17.04.2024 7:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.