НАЧАЛО Биткойн

Твърде късно ли е да закупите Биткойн преди 2023?

декември 8, 2022 17:19 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Твърде късно ли е да закупите Биткойн преди 2023?

Биткойн все още диктува модата в крипто света. Но дали си струва да купите сега? Има ли нови проекти на хоризонта? Нека видим в тази статия.

Биткойн остава най-голямата криптовалута в света, като милиони хора сега държат BTC с надеждата да генерират добра доходност, когато токенът се заъврне към възход. В много случаи монетата също се е утвърдила като транзакционна валута, предлагайки невероятни възможности за бизнеси и потребители.

Освен това вече има и много Биткойн банкомати, което още повече увеличава използването на токена. Но макар много експерти да са оптимисти за цената на актива в следващите няколко години, той е в мечи пазар в момента.

Има ли други крипто проекти, които могат да действат като добри алтернативи до края на 2022 година от ивнестиционна гледна точка? Нека разберем.

Има ли потенциал пред Биткойн?

Крипто токенът BTC се движи доста волатилно през годината. Излишно е да споменаваме , че Биткойн вече не е нова криптовалута – и дори може да се счита за „зряла“ особено в сравнение с остатъка от криптопазара. Това означава, че цената на монетата става все по-малко променлива, но и устойчива. Това също навежда на мисълта, че докато Биткойн ще подължи да превъзхожда традиционните активи, на пазара на алткойни може да има възможности за далеч по-високи печалби.

ftx

Основната причина за това е, че високата капитализация на Биткойн сочи, че въпреки паническите заглавия по медиите участниците на пазара вече знаят какво да очакват и какво ще получат с Биткойн – те имат доверие на актива и не са склонни да продават, което е и голяма част от етоса на криптовалутата. На свой ред, няма голямо фактор, пришпорващ новите инвеститори да купуват BTC, особено с редицата кампании, опитващи се да го дискредитират.

Не помогнаха и новините, свървани с крипто борсата FTX, която повлече целият пазар на криптовалути, в резултат на което Биткойн и алткойните се сринаха.

Освен това Биткойн вече е широко възприет от огромните инвеститори, което спомогна за намаляване на нестабилността. Токенът вече намира употреба в различни крипто индексни фондове, което може би е добра новина за някои. Приемането от финансовите институции има своите добри страни, но също така подсказва, че вероятността да стартирате от нула и да станете крипто милионер също клони към тази цифра.

Ако обичате криптовалутите и искате да участвате в някой проект, то е редно да обмислите да притежавате поня някакъв Биткойн. Но за търсачите на абсурдни печалби в диапазона от хиляди проценти – може да има други алтернативи.

Добрите новини са, че такива има! Нека видим кои са те.

impt2

IMPT

impt1

IMPT е един от най-успешните нови крипто проекти, който успя да събере над $15.9 милиона инвестиции. В момента се намира във втората от общо три фази на предварителните продажби, а очакванията за успех са значителни.

Проектът е много добре позициониран и има доста предпоставки за успех. Мисията на блокчейна е да се бори с климатичните промени, като включи потребители и бизнеси в каузата си. Над 25,000 бранда се включиха вече, а сред тях личат имената на Amazon, Microsoft, Netflix, Samsung и LEGO. 

Потребителите ще могат да събират въглеродни кредити при покупка, които ще могат да използват за „изгаряне“ срещу NFT награди, или да трупат катo IMPT токени. Ще има възможност за стейкване, което дава шанс за пасивни доходи.

impt3

Ранните инвеститори могат да генерират печалба до 55% още преди да се листне токенът на крипто борсите, а скоро ще се тегли томбола за $100 хиляди, а всеки притежател на IMPT ще може да участва.

impt2

Dash 2 Trade

Dash 2 Trade е нов блокчейн, базиран на Етериум, а до момента събра над $6.8 милиона инвестиции. Намира се в третия от общо девет етапа на предварителни продажби, като платформата разполага с огромен потенциал пред себе си.

dash2trade

Тя ще дава шанс на инвеститорите да откриват нови криптовалути в предпродажби и ще оценява техните възможности за успех. Инвеститорите ще могат да използват крипто сигнали, социална търговия и да изграждат цялостни стратегии. 

Към момента цената за токен е $0.0513, но на последния етап ще се покачи до $0.0662, а ранните инвеститори ще могат да спечелят до 39% от стъпаловидното увеличение на цените. 

dash2trade2

Dash 2 Trade има опитен екип, който е разработил друга финансова платформа – Learn 2 Trade, a две крипто борси вече му се довериха – LBank & BitMart, което е много добра новина за всички инвеститори.

d2t

RobotEra

roboterra

RobotEra е нова крипто игра с Метавселена и ще бъде от типа на Axie Infinity и Decentraland. Главните герои ще бъдат аватари-роботи, които ще можете да закупувате като NFT токени.

За отрицателно време токенът на играта – TARO, събра над $444 хиляди в инвестиции, а потенциалът на проекта беше открит и от LBank Labs, които финансираха блокчейна. 

Към момента цената на TARO токенът е $0.020 в първия от общо три етапа на предпродажбите, но до последния етап тези, които са се включили рано, ще могат да генерират 60% доходност.

Потенциалното листване именно в LBank, прави този крипто проект много атрактивен за всички фенове на Метавселената и ранните инвестиции.

robotera3

Заключение

Биткойн по всяка вероятно ще остане най-големия акив в крипто сектора, като именно той прорпави пътя за другите дигитални валути. Той направи създаде много милионери и показа как един дигитален актив може да бъде основна част от портфолиото на инвеститорите наред с други невероятни постижения. 

Важно е обаче да се гледат и възможности в зародиш. Ако искате търсите голям потенциал за възход, то предложенията в предпродажби с по-малки капитализации са тези, които биха могли да донесат значителна доходност.

impt2

Често задавани въпроси

Късно ли е да закупите Биткойн?

Никога не е късно да закупите Биткойн. Ако искате сравнително стабилна инвестиция, Биткойн е точният избор. Но ако търсите по-рядко висока възвръщаемост, може би е редно да разгледате проекти в начален стадий на развитие.

Кои са най-перспективните валути за покупка през 2022г?

Dash 2 Trade, IMPT & RobotEra са изключително перспективни към момента и можете да очаквате добра доходност, ако закупите тези токени във фазата на предварителните продажби. Токените са с фиксирана цена за момента, евтини са и дават голям шанс за страхотна потенциална доходност от 10Х и повече.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Dash 2 Trade би могъл да скочи с 10,000%, въпреки мечия пазар на Етериум, твърдят експерти


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Riot Platforms са добили 12% повече BTC през януари спрямо предходния месец

Майнинг компанията Riot Platforms е произвела 740 BTC през януари, което е с 12.3% повече спрямо декември 2022 г. и с 62% повече спрямо предходната година, съобщиха от компанията в понеделник.

февруари 7, 2023 11:14 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър сподели предупреждение за цената

Ветеранът крипто трейдър Тоун Вейс твърди, че Биткойн (BTC) сега се бори да поддържа възхода си.

февруари 7, 2023 8:06 2 мин. четене

Биткойн: Предстои голям обрат, твърди анализатор

Крипто анализатор сподели оптимистично мнение за Биткойн (BTC), заявявайки, че активът може да се подготвя за значителни печалби.

февруари 6, 2023 12:25 2 мин. четене

Биткойн: Турбуленциите на пазара ще действат в полза на актива, твърди М. Сейлър

Основателят на MicroStrategy Майкъл Сейлър каза, че крипто скандалите и фалитите през 2022 г. ще бъдат от полза за Биткойн в дългосрочен план.

февруари 6, 2023 7:02 3 мин. четене