НАЧАЛО Алткойни

Твърде късно ли е да купите Dogecoin?

ноември 23, 2022 8:11 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Твърде късно ли е да купите Dogecoin?

Dogecoin изпъкна през 2021г., но сега нещата са различни. Какви са възможностите пред меме криптовалутата DOGE?

Докато Dogecoin се очертаваше като една от най-бързо развиващите се криптовалути през 2021 г., оттогава алткойнът се бори да запази инерцията си. В резултат на това броят на инвеститорите, които питат дали е твърде късно да купят това крипто днес нараства.

doge

В тази статия ще разгледаме дали Dogecoin все още е добра инвестиция, или вълнението покрай Илон Мъск и неговата връзка с токена се изпарява.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Възходът и падението на Dogecoin

Dogecoin, доскоро процъфтяваща криптовалута с жизнена общност зад себе си, видя как съдбата ѝ се променя през последните месеци. Веднъж обявен за ярък пример за силата на алткойните и децентрализираните валути, Dogecoin изпадна в трудни времена, като стойността му рязко падна. Какво се случи?

doge2

Има редица фактори, които допринесоха пряко за спада на Dogecoin. На първо място спекулациите на Илон Мъск, че цената ще се вдигне, доведоха до това, че DOGE започна 2021 година на $0.01, а през май достигна рекордни нива от $0.64, но криптото падна до $0.06 в началото на октомври.

Новините за придобиването на Twitter от милиардера, както и изказването му, че иска да направи DOGE средство за разплащане в социалната мрежа отново създадоха позитивен тренд и цените стигнаха до $0.13 за токен, но пак се сринаха до под $0.08.

Тази волатилност не дава шанс на инвеститорите да направят точна прогноза за своите средства, което води до по-малък обем на търговия, по-висока волатилност и отказ Dogecoin да бъде приет насериозно.

Има обаче три криптовалути, които крият сериозен потенциал пред себе си, в ранна фаза на развитието си, а изгледите са те да вървят смело напред в близките няколко месеца.

Трите най-перспективни криптота в края на 2022г.

Нека видим три крипто проекта, които си струват вниманието.

Dash 2 Trade

d2t

Dash 2 Trade е страхотна платформа за крипто търговия, която събра $6.7 милиона инвестиции в рамките на месец от старта на предпродажбите. В момента се намираме в третия от общо деветте етапа, а ранните инвеститори ще генерират до 39%, след като проектът бъде листнат на крипто борсите.

Платформата на Dash 2 Trade е базирана на блокчейна на Етериум, а токените ще бъдат използвани за захранване на нуждите на проекта. D2T е на цена от $0.0513 в момента, но ще стигне $0.0662 при листването.

d2t

Когато споменаваме листване, трябва да кажем, че екипът е уговорил две листвания на борси – LBank и BitMart вече се съгласиха да работят съвместно с Dash 2 Trade, но екипът работи и по други партньорства.

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Calvaria

calvaria

Calvaria е нова крипто игра от типа “играй, за да спечелиш”. Тя е уникална с това, че дава шанс на геймърите да я пробват, без да инвестират нищо. Освен това разполага и с мобилна версия, за да добави привлече фенове на крипто игрите.

В момента се намираме в 4-тия от общо 10 етапа на предварителните продажби, като ранните инвеститори ще могат да направят внушаващите 450% доходност на своите средства в края на предпродажбите. 

calvaria1

Планирани са общо 300 милиона токена да бъдат включени в предварителните продажби, а голяма част ще отидат за награди и за стейкинг пула, който ще даде шанс на инвеститорите да печелят пасивни доходи, като захранват екосистемата на играта.

calvaria

IMPT

impt

The Impact Project е един от най-вдъхновяващите блокчейни напоследък. Той събра над $13 милиона инвестиции за малко повече от месец, като целта му е да помогне в битката с климатичните промени.

IMPT ще свързва търговци, сред които личат имената на Amazon, Microsoft, Netflix, LEGO & Samsung, с потребители, които ще могат да закупуват въглеродни кредити, които да съхраняват или “изгарят” срещу дигитални токени – NFT-та, които могат да продават.

impt5

В момента се намираме във втория от три етапа на предварителните продажби, като целта пред екипа на IMPT е да събере малко повече от $44.5 милиона, за да започне своята кауза.

impt2


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Заключение

Dogecoin е безспорно страхотна криптовалута, която има своето отредено място в топ 10 на крипто света. Нови алтернативи като Dash 2 Trade, Calvaria и IMPT, които се намират във фазата на предпродажбите ви дават шанс за подобен успех като ранните ивнеститори в DOGE.

Често задавани въпроси

Струва ли си да се инвестира в Dogecoin в края на 2022г?

Според нашите анализи, инвестицията в Dogecoin не си заслужава, защото потенциалът за успех е твърде нисък спрямо рисковете. DOGE достигна своя пик през май 2021г., а дори придобиването на Twitter от Илон Мъск не можа да стабилизира криптовалутата на ниво над $0.10 за дълго време. 

Кои са най-перспективните криптота в момента?

Най-добрите криптовалути в момента за инвестиция са Dash 2 Trade, Calvaria & IMPT. И трите дават страхотни възможности за добра възвръщаемост. Всеки от трите блокчейна разполага със супер концепция, голямо внимание от медиите и стабилни инвестиции.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 15:01 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.