НАЧАЛО Алткойни

Tron с нови рекорди в криптосферата

ноември 19, 2018 21:31 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tron с нови рекорди в криптосферата

Нови пари се наливат в Tron? Статистиката показва, че по-голямата част от институционалните инвеститори, които навлизат в крипто сферата, са инвестирали повече в Биткойн и Етериум, но Tron непрекъснато постига изключителен напредък въпреки мечия пазар.

Въпреки че цената на Tron не е ограничена до зоната на аномалии, а токена е загубил около 12,26% от деня, това не възпрепятства токена да достигне четири значими постижения вчера.

Джъстин Сън разкрива, че дневните адреси на токена са се е увеличили до 14 846 акаунта, обемът на търговията е скочил с 1,64 милиона Txs, а децентрализирания Tron Dex празнува 10 дни впечатляващ, рекорден обем.

# TRON счупи няколко рекорда. Увеличение на дневните адреси: 14,846 нови акаунти. Брой нодове: 1,718 . Дневни транзакции: 1,64 милиона.

Обемът на търговията на Tron може да бъде резултат от новопоявили се платформи, чиято цел е глобалното генериране на трафик от разработчиците и ангажирането им в дейности, които постоянно поддържат активна мрежата на Tron.

Най-новата програма TronAccelerator, изисква разработчиците да създадат уникален децентрализиран проект, използващ протокола на Tron, срещу парична награда от $1 милион. TronBet са кредитирали потребителите с над $3,1 милиарда, като са събрали общо 422 милиона Tron като обем.

По подобен начин, EOS стартира хакатон по-рано тази година, в региони, вариращи от Африка, през Лондон до САЩ, като победителите ще спечелят обща награда от $1,5 милиона.

След успешното събитие в САЩ и Великобритания, големият финал ще се проведе в Кейптаун, Южна Африка, където ще участват и предишни победители.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Uniswap: Разработчиците планират да наберат $100 милиона

Разработчиците, които стоят зад най-голямата в света децентрализирана крипто борса (DEX) по обем на търговия, планират да наберат стотици милиони долари в нов кръг на финансиране.

октомври 3, 2022 10:30 1 мин. четене

Terra (LUNA): Виталик Бутерин коментира срива на екосистемата

Съоснователят на Етериум (ETH) каза, че имплозията на Terra (LUNA) по-рано тази година е нанесла голям удар върху децентрализацията на криптовалутите.

октомври 3, 2022 9:00 1 мин. четене

Крипто пазарите може да са позиционирани за силно тримесечие

Популярен крипто трейдър твърди, че последното тримесечие на годината може да донесе печалби на крипто пазарите.

октомври 2, 2022 17:18 1 мин. четене

Ето кои са водещите EthereumPoW (ETHW) екосистеми

EthereumPoW (ETHW), proof-of-work разклонение на Етериум (ETH) мрежата, обявява своя първи по рода си списък с екосистеми.

октомври 2, 2022 16:08 1 мин. четене