НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Tron с нови рекорди в криптосферата

НОЕ. 19, 2018 21:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Tron с нови рекорди в криптосферата

Нови пари се наливат в Tron? Статистиката показва, че по-голямата част от институционалните инвеститори, които навлизат в крипто сферата, са инвестирали повече в Биткойн и Етериум, но Tron непрекъснато постига изключителен напредък въпреки мечия пазар.


Въпреки че цената на Tron не е ограничена до зоната на аномалии, а токена е загубил около 12,26% от деня, това не възпрепятства токена да достигне четири значими постижения вчера.

Джъстин Сън разкрива, че дневните адреси на токена са се е увеличили до 14 846 акаунта, обемът на търговията е скочил с 1,64 милиона Txs, а децентрализирания Tron Dex празнува 10 дни впечатляващ, рекорден обем.

# TRON счупи няколко рекорда. Увеличение на дневните адреси: 14,846 нови акаунти. Брой нодове: 1,718 . Дневни транзакции: 1,64 милиона.

Обемът на търговията на Tron може да бъде резултат от новопоявили се платформи, чиято цел е глобалното генериране на трафик от разработчиците и ангажирането им в дейности, които постоянно поддържат активна мрежата на Tron.


Най-новата програма TronAccelerator, изисква разработчиците да създадат уникален децентрализиран проект, използващ протокола на Tron, срещу парична награда от $1 милион. TronBet са кредитирали потребителите с над $3,1 милиарда, като са събрали общо 422 милиона Tron като обем.

По подобен начин, EOS стартира хакатон по-рано тази година, в региони, вариращи от Африка, през Лондон до САЩ, като победителите ще спечелят обща награда от $1,5 милиона.

След успешното събитие в САЩ и Великобритания, големият финал ще се проведе в Кейптаун, Южна Африка, където ще участват и предишни победители.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Анализатор предвижда 120% скок за Polkadot (DOT)

Polkadot е оперативно съвместима блокчейн платформа. Неговият роден актив, DOT, се търгува на $35. към момента на публикуване и е нараснал с 30% за седмицата, според данни от CoinMarketCap.Коуен казва...
СЕП. 16, 2021 22:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света