НАЧАЛО Алткойни

TRON придоби BitTorrent

юни 12, 2018 16:26 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
TRON придоби BitTorrent

BitTorrent Inc. е била продадена на TRON, съобщи Джъстин Сън на 11-ти юни.

Придобиването, изглежда, приключи миналата седмица, като ръководството на BitTorrent информира персонала за сделката. Според източник, запознат със сделката, служителите на компанията са били посъветвани да не предоставят информация.

Variety съобщава, че някои от заинтересованите страни са се свързали и с агента за прехвърляне, който е бил нает за сделката. Финансовите данни за придобиването не са налични към момента.

Миналия месец BitTorrent беше в процес на придобиване от основателя на TRON. Сън съобщи, че е започнал преговори с BitTorrent през септември миналата година и е подписал писмо за намерение за покупка през януари.

Сделката бе спряна, тъй като BitTorrent започна да води преговори с допълнителни участници, което противоречи на споразумението. Участието на други партии накара Сън да подаде временна заповед за задържане.

Сън в крайна сметка отхвърли делото и регистрира компания, наречена Rainberry Acquisition Inc. В началото на миналата година BitTorrent преименува своя бизнес обект на Rainberry Inc. Миналата седмица Rainberry Acquisition Inc. съобщи за промяна в статута си с държавния секретар на Калифорния поради сливане. На същата дата компанията BitTorrent Rainberry Inc. също подаде заявление за сливане.

Нито Сън, нито представители на компанията могат да бъдат намерени за коментар, според Cointelegraph.

Услугата за споделяне на файлове BitTorrent бе разработена от Брам Коен. Коен съобщава, че е напуснал компанията за позиция като главен изпълнителен директор в Chia, компания, базирана в Сан Франциско, насочена към подобряване на инфраструктурата за криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Uniswap: Разработчиците планират да наберат $100 милиона

Разработчиците, които стоят зад най-голямата в света децентрализирана крипто борса (DEX) по обем на търговия, планират да наберат стотици милиони долари в нов кръг на финансиране.

октомври 3, 2022 10:30 1 мин. четене

Terra (LUNA): Виталик Бутерин коментира срива на екосистемата

Съоснователят на Етериум (ETH) каза, че имплозията на Terra (LUNA) по-рано тази година е нанесла голям удар върху децентрализацията на криптовалутите.

октомври 3, 2022 9:00 1 мин. четене

Крипто пазарите може да са позиционирани за силно тримесечие

Популярен крипто трейдър твърди, че последното тримесечие на годината може да донесе печалби на крипто пазарите.

октомври 2, 2022 17:18 1 мин. четене

Ето кои са водещите EthereumPoW (ETHW) екосистеми

EthereumPoW (ETHW), proof-of-work разклонение на Етериум (ETH) мрежата, обявява своя първи по рода си списък с екосистеми.

октомври 2, 2022 16:08 1 мин. четене