НАЧАЛО Алткойни

TRON придоби BitTorrent

юни 12, 2018 16:26 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
TRON придоби BitTorrent

BitTorrent Inc. е била продадена на TRON, съобщи Джъстин Сън на 11-ти юни.

Придобиването, изглежда, приключи миналата седмица, като ръководството на BitTorrent информира персонала за сделката. Според източник, запознат със сделката, служителите на компанията са били посъветвани да не предоставят информация.

Variety съобщава, че някои от заинтересованите страни са се свързали и с агента за прехвърляне, който е бил нает за сделката. Финансовите данни за придобиването не са налични към момента.

Миналия месец BitTorrent беше в процес на придобиване от основателя на TRON. Сън съобщи, че е започнал преговори с BitTorrent през септември миналата година и е подписал писмо за намерение за покупка през януари.

Сделката бе спряна, тъй като BitTorrent започна да води преговори с допълнителни участници, което противоречи на споразумението. Участието на други партии накара Сън да подаде временна заповед за задържане.

Сън в крайна сметка отхвърли делото и регистрира компания, наречена Rainberry Acquisition Inc. В началото на миналата година BitTorrent преименува своя бизнес обект на Rainberry Inc. Миналата седмица Rainberry Acquisition Inc. съобщи за промяна в статута си с държавния секретар на Калифорния поради сливане. На същата дата компанията BitTorrent Rainberry Inc. също подаде заявление за сливане.

Нито Сън, нито представители на компанията могат да бъдат намерени за коментар, според Cointelegraph.

Услугата за споделяне на файлове BitTorrent бе разработена от Брам Коен. Коен съобщава, че е напуснал компанията за позиция като главен изпълнителен директор в Chia, компания, базирана в Сан Франциско, насочена към подобряване на инфраструктурата за криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн скочи с 800% от началото на годината – ще продължи ли възхода?

Крипто аналитикът Майкъл ван де Поуп посочи алткойн с ниска капитализация, който тази година е отбелязал почти 9-кратни печалби, който може би се подготвя за по-нататъшен възходящ импулс.

септември 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

септември 30, 2023 16:20 4 мин. четене

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.