НАЧАЛО Алткойни

Tron (TRX) понесе удар – Binance US спира предлагането на токена

април 12, 2023 15:32 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tron (TRX) понесе удар – Binance US спира предлагането на токена

Binance, най-голямата крипто борса в света, обяви, че ще изключи токена TRON (TRX) от списъка си на 12 април поради проверка, която установи, че той не отговаря на високите им стандарти.

Изключването от списъка с предлагани токени засяга само американското подразделение на компанията – Binance US, а не глобалното – Binance.com.

Решението за делистване на TRX може да е повлияно от неотдавнашното съдебно дело, заведено от Комисията за ценни книжа и фондови борси (SEC) срещу основателя на TRON, Джъстин Сън през март за нерегистрирано предлагане на ценни книжа.

Искът засяга и Фондация TRON, Фондация BitTorrent и Rainberry Inc. отново за продажба на TRX и BTT токени, които според SEC са ценни книжа.

Депозитите за TRX в Binance.US ще бъдат затворени на 17 април 2023 г. в 05:00 ч. българско време. Освен това, функциите за покупка, продажба, конвертиране и извънборсова търговия ще бъдат премахнати един час след затварянето на депозитите. Борсата също така ще деактивира стейкинга на TRX на 13 април и ще го премахне от стейкинг страницата на следващия ден.

Binance US заяви, че взема под внимание няколко фактора като част от процеса на проверка, включително регулаторната позиция в САЩ, което вероятно е причината за изваждането от списъка.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Шокиращи разкрития в управлението на FTX


Въпреки това, Binance US уточни, че ще продължи да поддържа TRC-20 токените USDT и USDC, емитирани в мрежата на TRON. Делистването отрази на цената на TRX, която се срина с 8% след новината, но след това бързо се възстанови.

Към момента на писане на статията TRX се търгува на цена от $0.0641, което е с повече от 70% под най-високия исторически връх (АТН) на актива от $0.231, достигнат през януари 2018 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.