НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Транзакциите на Solana (SOL) блокират поради 'временна нестабилност'

СЕП. 14, 2021 22:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Транзакциите на Solana (SOL) блокират поради 'временна нестабилност'

Според наличните данни и оплаквания на потребителите на мрежата транзакционните блокове не се обработват на блокчейна Solana.

Данните, публикувани от блокчейн изследователите SolScan и Solana Beach, показват, че последният блок от транзакции се е случил преди около два часа.


Solana mainnet-beta изпитва временна нестабилност”, се казва в съобщение от акаунт в Twitter, управляван от Фондация “Solana”, публикувано в 8:38 ч. UTC -05:00.


“Това започна преди около 45 минути и инженерите проучват проблема.”Phantom, услуга за портфейли, изградена на Solana, заяви в туит в 9:57 ч. UTC -05:00, че “мрежата на Solana изглежда изпитва временна нестабилност в момента. Phantom и други приложения имат проблеми при свързването. Ще ви държим в течение относно състоянието на ситуацията.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Този алткойн скочи с 250% след листинг на Binance

В същото време изпълнителният директор на Solana Labs Анатолий Яковенко призова валидаторите на мрежата да се присъединят към Discord на проекта. “Време е за бета”, пише той.


В туит в 10:26 ч. UTC -05:00, фондация “Solana” заяви: 


Изчерпването на ресурсите в мрежата причинява отказ на обслужване, инженерите работят за разрешаване. Валидаторите се подготвят за потенциално рестартиране, ако е необходимо. 


Оттогава е направена публична корекция в опит да се реши проблемът.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света