НАЧАЛО Други

Традиционните финанси сериозно се обезценяват срещу дигиталните активи – какво следва

04.04.2024 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Традиционните финанси сериозно се обезценяват срещу дигиталните активи – какво следва

Инвеститорът Дан Тапиеро, главен изпълнителен директор на крипто инвестиционната компания 10T Holdings, подчерта на събитието Bitcoin Investor Day в Ню Йорк, че традиционните класове финансови активи постепенно губят стойност в сравнение с дигиталните активи.

Той отбеляза, че дори по-малко известните криптовалути с ниска пазарна капитализация са отбелязали експоненциален растеж спрямо традиционните финансови активи. Тапиеро изтъкна забележителното представяне на различни дигитални активи, включително на тези, които се считат за по-малко реномирани, за разлика от стагнацията или скромните печалби, наблюдавани при традиционните инвестиции.

Тапиеро изрази убеждението си, че обезценяването на традиционните финансови активи кара инвеститорите да се насочат към дигиталните, чието предлагане е ограничено. Той подчерта свръхзадлъжнялостта на фиатния свят и изобилието от дългове в него, като предположи, че макар драматични събития като правителствени фалити или дългови юбилеи да са малко вероятни, бавната девалвация спрямо дигиталните активи е неизбежна.

В заключение Тапиеро се застъпи за намаляване на експозицията към старата финансова система и за преминаване на инвестициите към дигитални активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Огромен ръст на крипто даренията за благотворителност

Крипто даренията трансформират американската филантропия: Над $2 милиарда са събрани през 2023 г., като 56% от водещите благотворителни организации приемат дигитални активи.

24.04.2024 10:12 2 мин. четене

БРИКС: Руски министър с важно съобщение за финансовото бъдеще на съюза

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков сподели в интервю, че страните от БРИКС обсъждат използването на трансакции със стабилни монети и на платформа за плащания в CBDC с цел подобряване на финансовата интеграция.

24.04.2024 7:00 1 мин. четене

БРИКС: Ще замени ли съюза долара с криптовалути?

Страните от БРИКС развиват смела програма за отказ от щатския долар в полза на единна криптовалута за международна търговия.

23.04.2024 16:00 2 мин. четене

Уличиха двама адвокати от SEC в неправомерни действия срещу крипто проект

Двама адвокати на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) – Майкъл Уелш и Джоузеф Уоткинс – подадоха оставка след критики от страна на федерален съдия за работата им по крипто дело, свързано с платформата DEBT Box на Digital Licensing Inc.

23.04.2024 15:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.