НАЧАЛО Алткойни

Трейдърите предсказват бляскаво бъдеще за тази монета през 2023 година

декември 30, 2022 16:19 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдърите предсказват бляскаво бъдеще за тази монета през 2023 година

FightOut е все още в предварителна продажба, като се очаква да навлезе на пазара в един труден и несигурен момент за всички криптовалути.

Крипто пазара през 2023 година

Нарастващата несигурност у инвеститорите през последните няколко месеца изигра своята роля, като най-вероятно ще затворим годината с цена на BTC под $20,000. Много са факторите, които повлияха на крипто пазара, но основните са пряко свързани със срива на FTX и LUNA.

Въпреки неспирните проблеми на финансовите пазари и в геополитическо отношение из Европа, някои криптовалути успяха да устоят на напрежението. Федералният резерв също допринесе за спада на цените, но решенията изглеждаха неизбежни за стабилизирането на икономическата ситуация по света.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Очаква се 2023 година да бъде последната от този труден период, като е възможно да видим нов спад в цените сред основните криптовалути. Рецесията изглежда неизбежна, но въпреки нея, много експерти смятат, че крипто пазарът отново ще отблъсне напрежението.

Много инвеститори напуснаха тази сфера още през 2021г., като е много вероятно да ги видим обратно през идната година. Някои от тях пък се преориентираха към нови криптовалути с малка пазарна капитализация в търсене на следващия BTC или ETH.

Въпреки големия ръст на броя на тези проекти през последните 12 месеца, малцина от тях стигнаха далеч и се справиха с голямата конкуренция.

Все пак, има такива, от които се очакват нечувани подвизи през 2023 година. Наскоро нашумелият крипто проект FightOut попада в този списък със своето намерение да промени изцяло физическото състояние и психическото настроение на планетата.

Трейдърите очакват FightOut да “избухне” през 2023 година

FightOut е крипто проект, фокусирал усилията си изцяло върху по-здравословното бъдеще на последователите си. Компанията ще разчита на голямата си общност, чрез която ще развива дейността си както в онлайн средите, така и във физическите обекти.

В рамките на две седмици от началото на своята предварителна продажба, FightOut успя да събере $2.5 милиона в инвестиции. При цена от $0.016 за един $FGHT токен, мнозина са склонни да вземат участие в проекта, подпомагайки неговото бъдеще.

Трейдърите на пазара са позитивно настроени относно проекта, като очакват монетата да избухне през 2023 година. Някои от тях твърдят, че 10х печалба е най-малкото, на което може да станем свидетели. Причините за това са много, но ние ще разискаме само главните от тях в следващите редове.

Какво е специалното на тази монета?

FightOut разполага с детайлен план за развитие, като има няколко основни цели по пътя си. Проектът първоначално иска да създаде мобилно приложение, където всеки потребител ще може да записва и да проследява тренировките си. Също така, статистиките и анализите на всяка физическа активност ще са достатъчно подробни, така че да покрият очакванията и на най-големите критици.

FightOut е Move-to-Earn платформа, предлагаща награди, промоции и бонуси на своите последователи, които показват завиден прогрес при физическото си състояние. Проектът има за план да изгради поне 20 физически обекта из цял свят, където притежателите на токена ще могат да участват в групови тренировки със специалисти в сферата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


В допълнение на това, FightOut желае да се промотира посредством професионални атлети, които да гарантират за високото качество на техния продукт.

Токенът $FGHT е ядрото на екосистемата, като към момента е достъпен за всеки, който желае да се сдобие с него. Проектът наскоро стартира предварителната си продажба, като все още се намираме в първия ѝ етап.

Бъдещето на монетата също изглежда с голям потенциал предвид плановете за създаване на метавселена, където ще се пренесат действията впоследствие. Тази идея е планирана за края на 2023 година, като дотогава се очаква да видим FightOut сред най-развиващите се криптовалути на пазара.

Как да инвестирам във FightOut?

Инвестирането във FightOut не изисква специфични знания, като единствено трябва да следвате тези стъпки, за да се сдобиете с част от проекта:

Стъпка 1: Създайте софтуерен крипто портфейл

Преди да предприемете каквито и да било действия спрямо закупуването на $FGHT токена, вие трябва да разполагате с крипто портфейл. Ако нямат такъв в наличност, то ще се наложи да създадете нов софтуерен портфейл, като ще ви препоръчаме две опции.

Тези от вас, които използват настолен компютър, могат да се насочат към услугите на MetaMask, докато за останалите, разчитащи главно на мобилни устройства, е препоръчително да се доверят на Trust Wallet.

Стъпка 2: Захранете вашата сметка

След като сте открили акаунт и разполагате с крипто портфейл, вие трябва да захраните вашата сметка. За целта, всеки инвеститор има възможността да закупи ETH или друга криптовалута посредством дебитна или кредитна карта.

Стъпка 3: Купете $FGHT с ETH или USDT

Има две опции за закупуване на $FGHT, като и двете са широко разпространени в сферата на криптовалутите. Единият вариант е да се сдобиете с токена чрез ETH. А ако все пак нямате ETH във вашия портфейл, FightOut ви дава възможността закупите актива посредством кредитна карта, използвайки услугите на Transak.

Ако всичко е точно и разполагате с достатъчно средства, то вие може да изберете бутона “Купи $FGHT с ETH / USDT”. Ще се отвори нов прозорец, където ще трябва да въведете желаната от вас сума, а в същото време можете да разгледате различните вестинг опции, чрез които ще получите бонус $FGHT токени. Преди да финализирате вашето решение, проверете отново дали ще успеете да покриете таксите за газ на ETH мрежата.

Стъпка 4: Потвърдете транзакцията

След като сте направили поръчка за купуване, ще се появи нов прозорец на сайта на FightOut. Там ще можете да видите детайли относно покупката, като компанията ще изисква от вас да потвърдите транзакцията. Веднъж щом го сторите, транзакцията ще започне да се извършва.

Заключение

FightOut навлиза в криптосферата в доста труден момент, но въпреки това мнозина очакват голяма възвръщаемост на първоначалната инвестиция. Проектът е все още в предварителна продажба, а интересът към $FGHT токена нараства с всеки изминал ден.

Очаква се FightOut да бъде листнат на борсите чак през април, а дотогава екипът ще събира капитал, чрез който постепенно ще започне да реализира идеите си. Проектът разполага с голям потенциал, но всеки инвеститор трябва да се въоръжи с търпение, тъй като процесът на развитие е дълъг и труден.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене