НАЧАЛО Алткойни

Трейдърите предричат 10-кратна печалба за този токен, когато стартира на борсите

декември 14, 2022 16:50 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдърите предричат 10-кратна печалба за този токен, когато стартира на борсите

IMPT пристига на пазара на 14 декември в 10:00 UTC и ще бъде листван на борсите Uniswap, LBANK Exchange и Changelly на цена от $0.023

IMPT приключи предварителната си продажба с над $20 милиона. Зашеметяващият успех на токена беше забелязан от всички криптоентусиасти – както трейдъри, така и инвеститори. Сега те ще имат възможност да го закупят на няколко борси, като Uniswap, LBANK Exchange и Changelly Pro, които вече са потвърдили.

Значителният успех на токена на Impact Project поставя този ERC-20 токен на възходяща траектория. Развитието на пазара на въглеродни кредити го направи изключително привлекателен за инвеститорите с ESG цели. Това не е първата голяма предварителна продажба за годината, тъй като Tamadoge се разрастна по подобен начин. Но какво означава това за IMPT? Ще даде ли токена на ранните инвеститори очакваната 10-кратна възвръщаемост?

impt

IMPT ще бъде листван на борсата в Lbank

Борсата LBank – една от водещите платформи за търговия с цифрови активи в света, ще бъде една от първите, които ще листнат IMPT. Това се случва днес – на 14 декември 2022 г. Всички потребители на LBank могат да търгуват с токена от 10:00 ч. UTC. 

IMPT.io дава възможност на своите потребители да намалят въглеродния си отпечатък чрез програмата си за компенсиране на въглеродни емисии, базирана на блокчейн. По този начин потребители ще могат да оказват въздействие върху околната среда и ще се възползват от специалните награди. Чрез една от най-големите борси на пазара. IMPT ще разшири своя обхват.

impt


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Пътна карта на токена

Настоящият пазар за компенсиране на въглеродни емисии се оказа полезен за бързото намаляване на въглеродните емисии. Това мотивира IMPT.io да създаде блокчейн платформа, която ще помогне на всеки да компенсира лесно и сигурно своя въглероден отпечатък. 

Въглеродни кредити

impt

Чрез партньорската програма на IMPT.io потребителите могат да получават въглеродни кредити, докато пазаруват при любимите си марки. Те могат също така да ги закупят на платформата Impact Project. 

За да стане това възможно, IMPT ще токенизира въглеродните кредити, а потребителите ще ги получават като NFT. Тези артикули могат да бъдат намерени в децентрализиран регистър, като по тази причина те са прозрачни и проследими. Когато даден потребител се откаже от въглероден кредит, изгореното NFT ще бъде изпратено на нулев адрес и извадено от обращение. 

Когато потребителят се откаже от въглероден кредит, той ще получи уникален NFT, който може да бъде търгуван на пазара на IMPT.

По този начин IMPT ще свърже потребителите с хиляди значими екологични проекти по целия свят. Всички те имат обща цел – да намалят въглеродните емисии и да помогнат на света. Тези проекти се подбират ръчно от ръководството на IMPT и внимателно се одитират съгласно глобалните протоколи за сертифициране. Това дава на потребителя достъп до широки възможности за екологични инициативи.

impt

Партньори

IMPT е установил партньорства с няколко хиляди водещи марки за търговия на дребно. Чрез своята програма за партньорство те ще отделят определен процент от маржа на продажбите в подкрепа на екологични проекти. Това ще се натрупва в сметките на потребителите като IMPT токени, докато достигнат определена сума въглеродни кредити по техен избор. По този начин те ще подпомагат проекта, като правят просто пазаруват.

 

impt

IMPT.io ще позволи на отделните лица и компании да измерват въздействието си върху околната среда, като създаде социална платформа, в която всеки ще следи резултата си в IMPT.io и ще проверява напредъка си. Тази социална мрежа ще следи точките за въздействие, които ще бъдат присъждани на всеки с положителен принос. По този начин IMPT ще предостави уникално решение за всички, които искат да намалят въглеродния си отпечатък и да помогнат на планетата.

impt

Какво прогнозират трейдърите за IMPT

impt4

Предварителната продажба на IMPT стартира през октомври и оттогава премина през редица важни етапи. Първоначално тя събра $150,000 само за един ден, а след това достигна $1 милион за 72 часа. Последваха $2 милиона за пет дни и $5 милиона за две седмици.

Сега, след един месец, тя е събрала $14 милиона.

Предварителната продажба на IMPT приключи с обща сума от $20 млн. Освен пътната карта, друго нещо, което помогна, бяха обявените листинги. Екипът на Impact Project подписа партньорства с LBank Exchange, Changelly Pro и DEX Uniswap. Трите борси имат общ 24-часов обем на търговия от $2.5 милиарда.

impt

Потенциал за растеж

impt

Проектът има огромен потенциал за растеж. IMPT има невероятни фундаментални показатели, свързани с екологичната кауза и инвестиционната тема ESG. 

Добавете към това огромния списък с невероятни марки и ще имате целия потенциал за растеж, от който може да се нуждае един стартиращ криптопроект. IMPT е обявила партньорства с водещи технологични компании като Amazon, Microsoft, Samsung и търговци на дребно като LEGO, River Island, Macys, Bloomingdales, Gamestop и много други. 

IMPT ще се превърне в солидна платформа, която може да предложи печалби както на инвеститорите, така и на търговците. Ранните инвеститори, които са закупили токена на цени от $0.023, могат да генерират до 10-кратна възвръщаемост!

impt

Защо IMPT?

impt2

IMPT определено се налага като интересна алтернатива на крипто пазара и очакванията са токенът да облагодетелства ранните инвеститори. Това обуславя и огромния интерес от страна на борсите за листване на токена на техните платформи. 

Дали IMPT напипа точната формула за добър крипто проект? Може да се каже, че го направи що се отнася до предварителните продажби, където спокойно може да си съперничи с TAMA, която също отбеляза значителен прогрес. Сега остава да се види как токенът ще се представи на борсите. 

Началната цена на борсите ще започва от $0.023.

impt


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене