НАЧАЛО Алткойни

Трейдъри споделят, че този алткойн може да се покачи 50 пъти до 2023 г

26.10.2022 17:58 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдъри споделят, че този алткойн може да се покачи 50 пъти до 2023 г

Трейдъри прогнозират, че този алткойн ще скочи с 5,000% пъти до 2023 г.

Една от най-нашумелите предварителни продажби на крипто за 2022 година, която стартира само преди една седмица, е тази на Impact Project. Кампанията вече успя да акумулира невероятната сума от $2.8 милиона. 

Това е само едно от многото постигнати цели на уникалния децентрализиран пазар на кредити за редуциране на въглеродния отпечатък на човек и платформата за екологично пазаруване на Impact Projects. 

Нещо което е още по-интересно, е фактът, че проектът успя да събере $2 милиона само за пет дни. Тези успехи около предварителната продажба и скоростта, с която се развива програмата, превръща родния токен на Impact Project  (IMPT) в една много обещаваща криптовалути за тази  година. IMPT токенът се радва на интереса на множество предприемачи с ESG насоченост, което означава, че те подкрепят проекти съобразни с екологични, социални и управленски цели.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


Трейдърите прогнозират, че този алткойн ще се покачи 50 пъти до 2023 г.

IMPT – проектът с иновативна екологична идея – който стартира на 3 октомври, още от предварителната си продажба бързо успява да постига целите си. Няколко основни постижения са например успехът им през първите 24 часа на стартиране, а именно акумулирането на $150,000. В следващите два дена тази сума се увеличи до $550,000, последвана от $1 милион само за първите 72 часа. Инициативата успява да набере изумителните $2 милиона само за пет денонощия! 

Към момента на писане на тази статия, токенът IMPT изглежда заслужава известно внимание, понеже все още можете да се възползвате от ниската цена от $0.018 на токен. 

Не изпускайте тази възможност, тъй като след като премине първата фаза на предварителната разпродажба, цените за втория етап ще са $0.023 на токен. Съответно за третият и последен период, ще можете да закупите един токен за $0.028. 

Поради предишни успехи на проекти като Tamadoge, множество инвеститори искат да се включат в предварителната продажба на IMPT, за да реазлизират печалби и да закупят алткойна на възможно най-добра цена. Други фактори, които са ключови за търговците на Impact Project, са екологичната идея и плановете за развитие. Проектът ще бъде базиран на Етериум, което дава възможност на клиентите да извършват търговия с вече изградената мрежа от над 10,000 партньори на Impact Project, които представляват брандове, стремящи се да намалят разпространението на вредни емисии в атмосферата. 

Предимствата на Impact Project не се ограничават до екологично пазаруване и потенциал за ценови растеж. Чрез използването на услугите на платформата, потребителите също могат да очакват да се сдобият с награди под формата на въглеродни кредити и уникални дигитални активи (NFT). 

Основната цел на Impact Project е да мотивира хората, които използват услугите на проекта и пазаруват през техните социално отговорни партньори, да намалят своя въглероден отпечатък. Разработчиците искат да постигнат този план като интегрират екологичен метод за пазаруване, чрез предоставянето на въглеродни кредити под формата на дигитални токени. 

Въпреки че пазарът за въглеродни емисии се оценява на $270 милиарда, много инвеститори са скептично настроени към инвестирането в този сектор, понеже е изпълнен с множество кражби, измами и фалшиви твърдения. Разработчиците на Impact Project имат за цел да интегрират прозрачност в индустрията, като адаптират метод за извършване на транзакции на въглеродни кредити по мрежата на Етериум, под формата не незаменяеми токени (NFT).

Огромният потенциал за развитие на пазара за компенсации на въглеродни емисии, напоследък привлече интереса на множество ESG инвеститори. Impact Project навлизат в правилния момент в индустрията, която има потенциал да предложи известна възвръщаемост на крипто инвеститорите.

Колко нагоре може да скочи? 

Крипто индустрията е силно волатилна, следователно опитите да се предвиди бъдещето в тази сфера са изключително трудна задача. Въпреки това, успехите от предварителните продажби на нововъзникналите крипто проекти служат като доказателство, че има потенциал за сериозни резултати. 

Нека за пример да вземем предварителната продажба на крипто проекта Tamadoge (TAMA). За кратък период от време той успя да натрупа $19 милиона. Погледнато от страна на възвръщаемост на инвестиция, търговците, направили инвестицията си рано, се радват на печалби от 1,800%. 

Друго пример за успешна предварителна продажба е тази на Metaverse крипто проекта с P2E механики Battle Infinity (IBAT), който предложи възвръщаемост от над 260% за инвеститори, възползвали се ниските цени в кръгове на първични продажби. 

Въпреки че няма нищо сигурно в крипто пространството, резултатите на IMPT показват, че вече изградената основа на проекта е солидна. Идеите за разрастване на Impact Project, в допълнение към множеството партньорства и екологичната кауза, превръщат проекта в атрактивна възможност. 

Посетете страницата на IMPT.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто инвеститор превърна $2,000 в $1.74 милиона с криптовалутата, подкрепена от Андрю Тейт

Съобщава се, че лице, описано като „вътрешен човек“, е превърнало инвестиция от $2,000 в над $1.7 милиона за кратък период от време.

15.06.2024 19:30 1 мин. четене

Представянето на алткойните не оправдава очакванията, но това скоро може да се промени

Главният крипто анализатор на Real Vision Джейми Коутс информира, че макар Етериум (ETH) да е показал добро представяне в началото на този месец, той все още изостава от Биткойн (BTC).

15.06.2024 17:37 2 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.