НАЧАЛО Алткойни

Този сектор на крипто пазара може сериозно да пострада – ето защо

април 13, 2022 19:27 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този сектор на крипто пазара може сериозно да пострада – ето защо

Популярен крипто анализатор казва, че регулирането ще възпира институционалните инвеститори да навлязат в един конкретен сектор от алткойн пространството.

В ново интервю водещият на канала за финансово образование в YouTube InvestAnswers разкрива защо е скептичен относно инвестирането в монети за поверителност, които са криптовалути, които прикриват информацията за транзакциите, позволявайки на потребителите да запазят анонимност и да скрият дейността си.

„За да успеят монетите за поверителност, те трябва да съберат институционални пари. Знам, че хората в общността вярват, че неща като венчър капиталистите са лоши, но [без VC], никога няма да има нещо като Microsoft или Hewlett-Packard, или Google, или Facebook, или Tesla или SpaceX.

Това са хората зад всички тези успешни компании и проблемът с този тип токени е, че те винаги ще бъдат разглеждани под много силен регулаторен контрол и следователно институционалните инвеститори няма да инвестират…

Вярвам, че има нужда, но с идването на регулацията това са първите неща, които ще бъдат отменени. Няма и повишение на цената и като гледам токеномиката, както и на SCRT токена, не бих го докоснал: няма максимално предлагане, много малко разпространение. Не изглежда като нещо добро.“


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 
Snoop Dogg с NFT колаборация на Cardano

Що се отнася до Биткойн, крипто стратегът казва, че BTC все още се счита за рисков актив.

„Това е някак си свързано с технологични акции и ние виждаме точно това поведение. Подобно на конференцията за Биткойн, която се провежда в момента, мисля, че хората очакват огромни новини за пробив и ако това не се случи, ще има много разочарование.

Виждам също, че много пари се вливат в различни активи. Биткойн не е голямата черна дупка. Това е най-трудният и най-девствен актив на Земята, но сега има толкова много [алтернативи], където да вложите парите си.“

След като този месец надхвърли $47,000, BTC сега се търгува на малко над $40,000.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Cardano е оценена „твърде агресивно“, твърдят от Messari

Според неотдавнашен доклад, публикуван от Messari, цената на Cardano (ADA) е „по-агресивна“ в сравнение с показателите за приемане на блокчейна. 

август 9, 2022 12:25 1 мин. четене

Какво правят големите инвеститори в момента?

CoinShares сподели доклад за седмичните притоци и отливи в продуктите им.

август 9, 2022 9:39 1 мин. четене

Chainlink подкрепя ‘сливането’, но не и хард форка на Етериум

Мрежата на Етериум (ETH) е готова да премине от доказателство за работа (PoW) към доказателство за залог (PoS) чрез „сливането“.

август 8, 2022 16:06 1 мин. четене