НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн скочи значително след старта на NFT платформата на Gamestop

март 24, 2022 1:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн скочи значително след старта на NFT платформата на Gamestop

Веригата GameStop навлиза в сферата на незаменими токени (NFT), след като си осигури две блокчейн партньорства за по-малко от два месеца.

Днес протоколът от 2-ри слой Loopring (LRC) обяви, че бета версията на новата NFT платформа на GameStop, изградена върху нейния блокчейн, е на живо за ранни регистрации и депозити на средства, като пълното стартиране предстои в близко бъдеще.

Loopring казва в блог публикация, че високите такси, свързани с NFT, са били бариера за влизане за много потенциални участници.

“NFT широко се превръщат в основополагаща част за игрите и предстоящата метавселена. Въпреки това, разработчиците, геймърите и потребителите продължават да бъдат избутвани от този нов примитив в цифровата собственост. Достъпът трябва да бъде бърз, евтин и сигурен за масите.

Новият пазар, изграден върху Loopring L2, гарантира, че потребителите получават най-силните права на цифрова собственост, закотвени от сигурна, децентрализирана и достоверно неутрална среда като Етериум.”

Loopring е изграден върху Етериум и използва доказателство с нулево знание (ZK), за да гарантира поверителността на потребителите, докато извършват транзакции в публични блокчейни. 

Притежателите на LRC могат да спечелят награди за залагане (стейкинг) от таксите, плащани от децентрализирани борси (DEX), изградени с помощта на протокола Loopring.

Миналия месец GameStop също обяви, че ще си партнира с конкурентното мащабиращо решение Immutable X, като първоначално създаде фонд на стойност до $100 милиона в IMX токени за предоставяне на безвъзмездни средства за създатели на NFT и разработчици на технологии.

Прочети Още: Големите инвеститори се насочват към тези алткойни в последната седмица

Търговецът на дребно на игри за първи път заяви намеренията си да създаде базиран на Етериум NFT пазар миналия май, въпреки че по това време все още не бяха избрали партньор.

Новините за последното партньорство на GameStop изпратиха Loopring нагоре, като първоначално скочи с 46% от $0.84 на $1.23.

Оттогава LRC се коригира и се търгува за $1.16 към момента на писане, като отчита над 40% скок в последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Gemini добавя стейкинг за MATIC, ETH, SOL и DOT

Базираната в Ню Йорк крипто борса заяви, че услугата ѝ за стейкинг ще позволи на клиентите да залагат своите криптовалути и да получават награди в рамките на сметката си в Gemini.

август 19, 2022 21:45 1 мин. четене

Solana може да скочи покрай Сливането на Етериум

Популярен анализатор представя какво може да се случи на хоризонта с един от най-големите проекти в крипто пространството.

август 19, 2022 19:21 1 мин. четене

Биткойн до $20,000 – Етериум до $1,000, според бивш анализатор на Ark Invest

Отварянето на крипто пазара в червената зона днес може да е изненада за някои, но много анализатори и ентусиасти са предвидили и очаквали подобно развитие.

август 19, 2022 16:33 1 мин. четене

Децентрализацията на Етериум е застрашена, твърди проучване

Според този доклад децентрализацията на Етериум и Solana може да е застрашена, се твърди в доклад на Messari.

август 19, 2022 9:23 1 мин. четене