НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн скочи с почти 90% само за седмица – ето защо

май 3, 2022 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн скочи с почти 90% само за седмица – ето защо

Един базиран на Етериум алткойн прави значителни печалби през последните седем дни в контраст на по-широкия крипто пазар.

ENS, токенът за управление на ETH пазара на домейни Ethereum Name Service, се покачи от седемдневно дъно от $14.24 до седемдневен връх от $26.64, отбелязвайки почти 90% увеличение само за една седмица.

Ethereum Name Service позволява на потребителите да създават персонализирани Етериум адреси и Web 3.0 домейни под формата на незаменими токени (NFT), които могат да се купуват и продават на вторичния пазар. 

Освен това позволява на крипто търговците да опростят адресите на портфейла си от дълги низове от цифри и букви до имена, които са лесни за запомняне.

Според уебсайта на проекта:

“Услугата за имена на Етериум (ENS) е разпределена, отворена и разширяема система за именуване, базирана на блокчейна на Етериум.

Работата на ENS е да съпоставя четими от човека имена като “alice.eth” към машинно четими идентификатори като адреси на Етериум, други адреси на криптовалути, хешове на съдържание и метаданни.”

NFT пазарът OpenSea съобщи, че продажбите за ENS са се увеличили с невероятните 5,341.61% през последните седем дни, което предполага, че инвеститорите се надпреварват да закупят имена на ETH домейни, които имат потенциал да привлекат по-високи оферти в бъдеще.

Не Пропускай: Анализатори споделят защо Биткойн може да се коригира до $24,000

ENS също така разкри, че интересът към регистрациите на .eth е нараснал до небето миналия месец, което е увеличило приходите от нови регистрации, такси и протоколи.

“Статистика на ENS за април 2022 г.:

– 163,000 нови .eth регистрации (общо ~990,000 имена)
– 2,660 ETH такси (до 900 ETH спрямо предходния най-добър месец, 21-ви ноември)
– ~ $7.8 милиона приходи от протоколи (всички отиват за DAO)
– 38,000 нови ETH акаунти с поне 1 ENS име (общо 387,000).”


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини