НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн скочи с почти 200% само за седмица на фона на пазарната корекция

юни 18, 2022 11:42 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн скочи с почти 200% само за седмица на фона на пазарната корекция

Една блокчейн платформа не се подчинява на настоящите пазарни тенденции, като през последните седем дни нарасна с близо 200%.

Собственият актив на платформата Revain (REV) превъзхожда Биткойн и повечето алткойни, след като се покачи от седемдневното дъно от $0.000759 до седемдневен връх от $0.002257, което представлява увеличение от над 197% само в рамките на една седмица.


Revain има за цел да предоставя висококачествена обратна връзка от потребителите на глобални продукти и услуги, които използват нововъзникващи технологии като блокчейн и машинно обучение. 


Компанията твърди, че е “натрупала най-големия обем потребителски отзиви за крипто в интернет”. Потребителите, които предоставят висококачествени отзиви, се възнаграждават с токени REV.


Според уебсайта на проекта Revain е натрупал 73,453 ревюта от 29,785 автори.


Не е съвсем ясно каква е причината за масовия скок на цената на REV тази седмица. Revain и BitYard, криптоборса, проведоха конкурс за ревюта, който стартира във вторник.Revain също актуализира функционалността си за интелигентно търсене в петък, въпреки че съобщението в Twitter беше направено, след като цената на REV се повиши.


REV се върна назад от седемдневния си връх и в момента се разменя за $0.001832.

НЕ ПРОПУСКАЙ: Биткойн ще стигне ново дъно, предупреждава крипто трейдър

Въпреки огромните печалби на REV през тази седмица, активът остава с повече от 99.9% под историческия си връх от $3.96, който достигна през февруари 2018 г.

През изминалата седмица Биткойн спадна с 34.4% до $19,180 към момента на публикуване. Етериум е спаднал с 40.7% за същия период от време до $986.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвеститор премести милиони XRP – ето къде отиват

Блокчейн тракерът Whale Alert отбеляза няколко блокчейн транзакции, които сочат, че голям инвеститор мести милиони долари в XRP.

декември 2, 2022 8:22 1 мин. четене

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

декември 2, 2022 6:04 1 мин. четене

Твърде късно ли е да си купите Shiba Inu?

Твърде късно ли е да купите Shiba Inu? Тази статия ще се опита да даде отговор на този въпрос.

декември 1, 2022 16:19 1 мин. четене

Цена на Solana: Панически разпродажби или краят на криптовалутата?

Цената на Solana беше една от най-засегнатите от срива на крипто борсата FTX. Пазарната стойност на токена изпита внезапен спад от $37.2 до $13 в началото на ноември. След този спад актива се търгуваше в диапазон, разкривайки бичи модел.

декември 1, 2022 13:24 1 мин. четене