НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн скочи с над 100% след значително обявление

април 1, 2022 12:35 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн скочи с над 100% след значително обявление

Решението за мащабиране на Етериум скочи значително след обявяване на надстройки на основната му мрежа.

Според нова блог публикация, написана от вицепрезидента на продукта Чадуик Стрейндж, протоколът за децентрализирани приложения Skale (SKL) е пуснал четири вериги версия 2.0, които ще бъдат част от най-новата му мрежа за тестване, известна още като тестова мрежа.

Skale е проектиран да помогне на разработчиците на Web 3.0 да заобиколят задръстванията на блокчейна на Етериум, а Стрейндж казва, че тестовата мрежа ще работи около две седмици, преди Skale да получи своя 2.0 ъпгрейд на основната мрежа.

Прочети Още: Студиото зад PUBG ще разработва блокчейн игри на Solana

Стрейндж също отбелязва, че може да минат няколко дни, докато валидаторите или участниците в блокчейна, отговорни за проверката на транзакциите, напълно актуализират Skale поради силно децентрализирания характер на блокчейна.

“За разлика от традиционната версия на софтуера, това е децентрализирано усилие в 46 Validator организации, работещи с 150+ възли. Това означава, че надграждането на мрежата се извършва в продължение на няколко дни, тъй като валидаторите често работят с различни хардуерни конфигурации и различен софтуер.

Това е един от разходите за управление на децентрализирана мрежа спрямо други решения, които имат само частично децентрализирана (или ефективно централизирана) мрежа, която може да започне и да работи по-бързо.”

Според Skale, неговата тестова мрежа служи като начин за запознаване на валидаторите с концепции като произволен избор на възли и често въртене на възли, които са от решаващо значение за сигурността на протокола.

След обявлението, токенът Skale премина от седемдневно дъно от $0.138 до $0.322, което е зашеметяващо увеличение от 102%.

Оттогава Skale се стабилизира и се търгува на $0.281 към момента на писане.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Chilliz (CHZ) с най-високи седмични печалби сред най-големите криптовалути

Въпреки че повечето криптовалути се върнаха в мечата зона, някои, като Chiliz (CHZ), отбелязат значително увеличение на цените.

август 18, 2022 15:41 1 мин. четене

Етериум може да се коригира около Сливането – Артър Хейс

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс каза, че Етериум вероятно ще направи корективно движение през следващите седмици.

август 18, 2022 11:55 1 мин. четене

Cardano с нова актуализация преди хард форка Vasil

Според данни от Github, споделени от Cardano Updates, е пусната новата версия на Cardano Rosetta 1.8.0, която поддържа предстоящия ъпгрейд на протокола Vasil.

август 17, 2022 21:40 1 мин. четене

Coinbase: Тази криптовалута ще бъде основополагаща в бъдеще

Водещата американска борса за криптовалути твърди, че една стабилна монета ще играе важна роля в трансформиращия се финансов пейзаж.

август 17, 2022 18:24 1 мин. четене