НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн изглежда много обещаващо, твърди Coin Bureau

април 22, 2022 15:34 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн изглежда много обещаващо, твърди Coin Bureau

Популярен крипто анализатор каза, че цената на Near Protocol (NEAR) е готова да скочи.

Той базира прогнозата си на блокчейн показатели, които свидетелстват за огромно търсене на платформата.

Домакинът на Coin Bureau ‘Guy’ сподели със своите над 2 милиона абонати в YouTube, че броят на ежедневните транзакции и проекти, базирани на NEAR, се е увеличил повече от два пъти от декември 2021 г., което е положителна новина за пазарната капитализация на протокола.

Водещият също така спомена, че уникалните адреси на портфейла и общата стойност, заключена в протокола, също отбелязаха впечатляващ растеж.

“Най-хубавото е, че пазарната капитализация на Near Protocol все още е в средния диапазон, което означава, че все още има много място за растеж. За да поставим нещата в перспектива, NEAR ще трябва да се утрои, за да може Near Protocol да пробие в първите десет и смятам, че това е разумна цел, ако не влезем в мечи пазар.”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто анализатор предвижда 800% скок за Solana

Що се отнася до това дали NEAR може да се превърне в един от десетте най-големи крипто активи по пазарна капитализация, Guy каза, че това ще зависи от предстоящите обновления. От тези, споменати в официалната пътна карта на Near Protocol, анализаторът каза, че най-важното е динамичното повторно разделяне, което ще позволи на блокчейна да се мащабира автоматично, когато търсенето се увеличава или намалява.

“Ще повторя само това, което смятам, че е най-важното от основните етапи, споменати в пътната карта, и това е динамичното повторно разпределяне, което се очаква да бъде приложено преди края на годината. 

Динамичното повторно разпределяне ще направи възможно Near Protocol автоматично да създава и унищожава фрагменти въз основа на търсенето на своя блокчейн.


Простото обяснение е, че един фрагмент автоматично ще се раздели на две, когато твърде много хора го използват и части без много потребители автоматично ще се слеят, така че валидаторите да не губят ресурси, осигурявайки ненужни фрагменти. На теория динамичното повторно разделяне ще направи Near Protocol безкрайно мащабируем.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини