НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн поскъпна с над 300%, задвижван от бичи настроения

юли 6, 2023 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн поскъпна с над 300%, задвижван от бичи настроения

Според Santiment, компания за крипто анализи, пазарната капитализация на блокчейн проект, фокусиран върху неприкосновеността на личните данни, е преживял значителен скок в стойността.

Според информацията в рамките само на два дни пазарната капитализация на алткойна Verge (XVG) се е увеличила повече от три пъти (+209%) и се е превърнала в най-търсения актив на крипто пазара.

Този бърз ръст на стойността може да се отдаде на преобладаващо бичите настроения около XVG, както обясни AI ботът на Santiment. Важно е обаче да се проявява предпазливост и да се внимава за ефекта на страха от пропускане (FOMO).

Verge е блокчейн проект, който има за цел да създаде децентрализирана платежна мрежа с подобрена скорост и ефективност в сравнение с оригиналната блокчейн мрежа на Биткойн (BTC).

Към момента на писане на статията стойността на Verge възлиза на $0.00615, което отразява спад от 27.4% през последните 24 часа. В понеделник пазарната капитализация на Verge достигна връхната си точка от $144,577,725, но оттогава е намаляла до $101,616,789.

Santiment също така прогнозира, че няколко други алткойна, включително Етериум (ETH), Cardano (ADA), XRP и Binance Coin (BNB), може да претърпят значителни възходящи движения в близко бъдеще, следвайки засилената доминация на Биткойн по отношение на общественото внимание от началото на тази година.

През 2023 г., тъй като ценовата доминация на Биткойн продължава да нараства, е естествено да се наблюдава засилено внимание към най-високо класирания актив на крипто пазара. От решаващо значение обаче е да се наблюдават по-малко известни активи като ETH, ADA, XRP, BNB и други, които понастоящем получават сравнително по-малко внимание.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.