НАЧАЛО Алткойни

Топ три евтини криптовалути, които да следим този месец

ноември 3, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ три евтини криптовалути, които да следим този месец

Въпреки мечия тренд на пазарите на криптовалути през изминалата година се наблюдава възраждане на водещите дигитални активи, като Биткойн (BTC) наскоро надхвърли границата от $35,000.

Освен това глобалната пазарна капитализация на криптовалутите отбеляза скок от 2.1%, като в момента възлиза на около $1.35 трилиона. Тази оптимистична тенденция породи вълна от положителни настроения за индустрията на дигиталните активи. Нека сега обърнем внимание на водещите криптовалути под $1, които да следим през ноември.

Шиба Ину (SHIB)

SHIB се откроява като един от най-разпознаваемите проекти за криптовалута. Тази меме монета превърна много ранни инвеститори в мултимилионери. Въпреки това, представянето на токена през 2023 г. е слабо, като показва спад от близо 2.5% от началото на годината. Макар очакването за бичи ръст през 2024 г. може потенциално да привлече нова вълна от инвеститори, търсещи значителна възвръщаемост. Криптовалутата отбеляза ръст от над 18% в 14-дневните графики и почти 10% през последните 30 дни.

Cardano (ADA)

Въпреки че Cardano (ADA) остава изключително популярна криптовалута, представянето ѝ през 2023 г. е донякъде слабо. От началото на годината токенът отбеляза увеличение от приблизително 24%. За разлика от нея, конкуренти като Solana (SOL) реализираха ръст от над 200% за същия период. Въпреки това ADA все още държи доминираща позиция по отношение на развитието.

Освен това токенът се откроява като един от малкото активи под $1 с обещаващи перспективи за бъдещ растеж. Токенът стана свидетел на ръст от над 5% през последните 24 часа и на впечатляващите 12% през последните 7 дни. ADA може да продължи възходящата си траектория през целия ноември.

XRP

Тази година XRP отбеляза впечатляващ ръст от близо 77%. Значителен тласък даде благоприятното решение на американския съд по делото SEC срещу Ripple, което потвърди, че криптовалутата не се счита за ценна книга. Това съдебно решение превърна XRP в привлекателна опция за много инвеститори. Освен това XRP запазва възходящата си инерция от октомври, като към момента на писане на статията показва увеличение от 9% през последната седмица. Като се има предвид продължаващото поскъпване на Биткойн, има потенциал XRP да го последва.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.