НАЧАЛО Алткойни

Топ криптовалути за търговия през 2022 в България

07.11.2022 21:19 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ криптовалути за търговия през 2022 в България

Това са топ криптовалутите за търговия през 2022 г. Ще Ви представим обещаващи токени и подробни насоки как да започнете да търгувате с криптовалути още сега.

Криптовалутите се превърнаха в стандартна алтернатива на традиционните активи, както за дългосрочни, така и за краткосрочни инвестиции. Te са привлекателни и от гледна точка на т.нар. дневна търговия (day trading). 

Това ръководство ще ви даде добра представа за топ криптовалутите за търговия в момента. То ще обхване токени, подходящи за дейтрейдинг, заедно с подробни насоки как да започнете да търгувате с криптовалути още сега.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Топ 10 криптовалути за търговия през 2022 в България

Бърз преглед на десетте топ криптовалути, с които да търгувате сега:  

  1. Dash2Trade – Иновативна платформи за критпо анализи и сигнали
  2. IMPT – Криптовалутата, която се фокусира върху околната среда 
  3. Calvaria.io –  Play-to-Earn механика с NFT карти
  4. Tamadoge (TAMA) – популярна “меме криптовалута”
  5. Battle Infinity (IBAT)  – Топ криптовалута за инвестиция в Metaverse иновативни игри
  6. Lucky Block (LBLOCK) – Web 3.0 платформа за лотарийни игри, която вече генерира потоци от приходи 
  7. DeFi Coin (DEFC) – Подобрена версия на Pancakeswap DEX
  8. Bitcoin  (BTC) – Водещата криптовалута в световен мащаб с огромна ликвидност
  9. Dogecoin (DOGE) – Популярна меме монета, която в момента се търгува на ниска цена
  10. Ethereum (ETH) – Топ криптовалута със стабилна цена

Търговия с криптовалути: Преглед на топ 10 криптовалути

Това, което би могло да направи тези криптовалути добри за търговия през тази година е високата ликвидност и потенциал за възвръщаемост. 

1. Dash 2 Trade 

D2T се базира на ERC-20 стандарта. Dash 2 Trade е създадена, за да предложи на потребителите достъп до аналитични инструменти за търговия. В момента монетата е в предварителна продажба и цената ѝ вероятно ще се увеличи в следващите етапи.

2. IMPT 

IMPT е в предварителна продажба, като беше $0,018, но се повиши до $0,023 във втория етап. Impact Project е еко крипто, което предоставя възможност за инвестиция в зелена енергия, чрез конвертиране токените  във въглеродни кредити.

impt

 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


3. Calvaria.io 

Calvaria: Duels of Eternity е вълнуваща нова P2E криптовалута. Тя изисква от играчите да създадат персонализирано тесте от карти и да се включат в PvP действия. Calvaria предлага на играчите NFT интеграция с тестето, пуловете за залагане и децентрализираната автономна организация (DAO). Понастоящем RIA е в първата си фаза на предварителна продажба.

4. Tamadoge 

Tamadoge все още не е регистриран на борсите, но това не пречи на токенът да набере скорост. Пулът за предварителна продажба на TAMA е разпродаден на 50%, а токена е потвърдил листването си на централизирани и децентрализирани борси. 

TAMA се стреми да стане топ меме криптовалутата чрез своята вълнуваща P2E механика и NFT домашните любимци. Те имат свои специфични силни и слаби страни и ще се борят на арената, за да печелят Dogepoints.

5. Battle Infinity (IBAT) 

Проектът за метавселена на Battle Infinity съчетава NFT, DeFi и P2E механика в своята Battle Arena – 3D светът на IBAT, където играчите могат да създават аватари и да участват в различни дейности заедно. 

Инвеститорите могат да се сдобият с токени на IBAT на PancakeSwap, тъй като платформата на проекта все още не е завършена.

6. Lucky Block (LBLOCK) 

Lucky Block е друга P2E платформа с потенциал за печелене на пари от NFT състезания. 

Екипът на LBLOCK току-що обяви дългоочаквания токен LBLOCK v2. Този токен използва стандарта ERC-20, което го прави съвместим с всички големи децентрализирани борси (CEX). Листванията на CEX вече са започнали на водещи платформи като LBank, MEXC и Gate.io.

7.DeFi Coin (DEFC) 

Децентрализираните финанси, известни още като DeFi, са събирателен термин за финансови услуги в публичен блокчейн, работещи предимно под ETH. DeFi предоставя полезни инструменти, които обикновено се предоставят от банките, като трупане на лихви, даване на заем, застраховки, търговия и др. Правенето на това чрез DeFi обаче е по-бързо и без документи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


8. Bitcoin (BTC) 

Топ криптовалута на всички времена си остава Биткойн, въпреки спада си. CoinMarketCap оценява пазара на BTC на 437 млрд. долара. По-голямата част от стойността му се дължи на славата на монетата като “първата валута” и на криптореволюцията, която тя започна през 2009 г.  

От 2009 г. насам Биткойн беше широко възприет от трейдърите, тъй като множество компании предоставяха финансови продукти, което увеличи експозицията към цената на BTC.

9. Dogecoin (DOGE)

Dogecoin беше една от топ меме криптовалутите, които навлязоха на пазара, и остава сред най-добрите и до днес. DOGE отбеляза огромен спад през май 2021 г. и в момента се търгува с над 90% под силните си дни, но експертите предполагат, че монетата има потенциал да се завърне.

10. Ethereum (ETH) 

Ethereum се прослави с функцията си за интелигентни договори и използването за плащане на такси го превърна в популярна опция за търговия. Това даде огромен тласък на цената му. Колкото по-голяма е активността в мрежата, толкова по-бичи импулс ще получи токена.  

Стабилната цена на Ethereum се определя и от отношенията на валутата с щатския долар, който показва силна подкрепа и стабилност. Друг от плюсовете на ETH е огромната ликвидност на токена.

Заключение – Топ криптовалути за търговия


В това ръководство разгледахме нови токени като Dash 2 Trade, IMPT, Calvaria и други, които за момента са на цена под $1 и изглежда имат потенциал за добра доходност при търгуване. Те могат да бъдат закупени от страниците на предварителните им продажби. Oстаналите криптовалути, като Етериум например, могат да бъдат закупени от крипто борси.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Често задавани въпроси

Каква е разликата между търговия и инвестиция в криптовалути? 

Търговията е спекулa с движението на цените и е по-скоро краткосрочен процес, който също така крие и значителни рискове. Инвестирането е дългосрочно и с по-малко рискове, тъй като инвестициите са склонни да “преживеят” периоди на волатилност на пазара. 

Кое крипто е добро за търгуване в момента?

Ако ще търгуваме, тогава ще изберем D2T, TAMA, Battle Infinity и LBLOCK. D2T все още не е регистрирана в DEX и CEX, но инвеститорите могат да закупят токени при предварителната ѝ продажба.в

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase ще листне няколко нови токена – eдин от тях вече е регистриран на Binance

Според информацията Altlayer (ALT), Lido DAO (LDO) и Pendle (PENDLE) ще бъдат регистрирани на фючърсните пазари на Coinbase, докато Core (CORECHAIN) ще бъде на разположение на спот пазарите на платформата.

20.06.2024 19:44 1 мин. четене

Притежателите на Binance Coin (BNB) регулярно ще получават безплатни токени

Binance обяви пускането на “HODLer Airdrop” като специална оферта за притежателите на BNB.

20.06.2024 19:00 1 мин. четене

Нов рекорд на дългосрочните притежатели на Етериум

“HODL Waves” графиката на Етериум показва как разпределението на циркулиращото предлагане на ETH се променя с течение на времето, подчертавайки промените в инвестиционното поведение.

20.06.2024 17:30 1 мин. четене

Binance добави крипто протокола LayerZero (ZRO) към платформата си за търговия

LayerZero, протокол за свързване на различни блокчейн мрежи, получи подкрепа от водещи крипто борси.

20.06.2024 16:39 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.