НАЧАЛО Други

Топ 5 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

20.12.2023 18:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

През 2023 г. пазарът на криптовалути отбеляза забележителни резултати, като се възстанови от най-ниските си нива през предходната година. 

Неотдавнашният скок, подхранван от подновен оптимизъм, предполага обещаващи перспективи за пространството през 2024 г. Биткойн (BTC), водещата криптовалута в света, демонстрира особено силно представяне през годината.

За разлика от неуспехите, с които се сблъска пазарът на криптовалути през миналата година, дължащи се на злощастни инциденти като фалита на FTX и катастрофата на Tera Luna, тазгодишното рали се дължи на множество положителни събития.

Въпреки агресивната парична политика на Федералния резерв, неотдавнашното рали бе предизвикано от подновен оптимизъм, тъй като Фед сигнализира за края на политиката си на затягане на паричната политика.

Пазарните участници изразяват увереност в предстоящото одобрение на борсово търгуван фонд (ETF) за Биткойн от Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC), като очакват значително положително въздействие върху пазара на криптовалути.

В този пейзаж някои акции се открояват като заслужаващи внимание:

NVIDIA Corporation 

NVDA, основен играч в полупроводниковата индустрия, се отличава с успех през 2023 г. Като водещ разработчик на графични процесори (GPU), акциите на NVDA имат тенденция да нарастват в условията на процъфтяващ крипто пазар. 

Очакваният темп на нарастване на приходите за следващата година е 61.5%, а консенсусната оценка на Zacks за приходите за текущата година се е подобрила с 14.4% през последните 60 дни. Понастоящем акциите на NVDA са обозначени от Zacks с рейтинг “покупка“.

Coinbase Global, Inc. 

Предлагайки финансова инфраструктура и технология за глобалната криптовалутна икономика, COIN осигурява основна финансова сметка за потребителите в крипто пространството. Очакваният темп на нарастване на приходите за следващата година е 30.5%, а консенсусната оценка на Zacks за приходите за текущата година се е подобрила с 45.7% през последните 60 дни. Понастоящем от Zacks определят акциите на компанията с рейтинг “покупка“.

Block Inc. 

SQ е компания майка на Square и Cash App. С очакван темп на нарастване на приходите от 53.4% за следващата година, SQ е и един от най-големите инвеститори в Биткойн. Консенсусната оценка за приходите за текущата година се е подобрила със 17.2% през последните 60 дни, а SQ в момента също е обозначена като “покупка” от Zacks.

Interactive Brokers Group, Inc.

IBKR е глобален автоматизиран електронен брокер, който изпълнява, обработва и търгува с криптовалути. Очакваният темп на растеж на приходите за текущата година е 41.7%, а консенсусната оценка на Zacks за приходите за текущата година се е подобрила с 1.1% през последните 60 дни. Понастоящем IBKR е обозначена от Zacks с рейтинг “задържане“.

PayPal Holdings, Inc.

Предоставяйки услуги за дигитални портфейли, PYPL дава възможност на потребителите да купуват, прехвърлят и продават различни криптовалути. Очакваният темп на растеж на приходите за текущата година е 11.5%, а консенсусната оценка на Zacks за приходите за текущата година се е подобрила с 0.6% през последните 60 дни. Понастоящем PYPL е оценена от Zacks с рейтинг “задържане“.

Източник

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Бивши директори на FTX и Alameda стартират нова крипто борса

Сривът на FTX остави криптовалутната общност неспокойна, като промени облика на пазара за години напред.

22.02.2024 11:00 1 мин. четене

БРИКС: Поредната държава готова да се присъедини към съюза през 2024 година

След съобщението за разширяване, направено по време на годишната среща на върха през 2023 г., международната общност наблюдава отблизо потенциалните нови членове на алианса БРИКС.

22.02.2024 9:00 2 мин. четене

Доларът доминира, но движението срещу валутата не може да се спре

Огромното значение на щатския долар в световните парични и икономически рамки след края на Втората световна война е безспорно.

22.02.2024 7:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.