НАЧАЛО Биткойн

Топ 3 сценария за следващия бичи пазар на Биткойн

11.12.2023 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 сценария за следващия бичи пазар на Биткойн

Раул Пал, макрогуру и главен изпълнителен директор на Real Vision, очерта три потенциални траектории за бъдещия възход на Биткойн (BTC).

Пал наблегна на най-правдоподобния сценарий за траекторията на Биткойн, предлагайки конвенционален цикъл, при който криптовалутата се изкачва до диапазона между $100,000 и $200,000.

Изразявайки бичата си позиция, той приписа 60% вероятност на този резултат, очаквайки класически скок, съответстващ на историческите модели, който да задвижи Биткойн и свързаните с него активи в съответствие с тяхното рисково позициониране.

Пал обаче предостави втори сценарий с вероятност от 20%, предвиждащ безпрецедентен скок, подхранван от значителен приток на капитали в сферата на дигиталните активи. Този приток би могъл да предвещава по-мащабно приемане, което да доведе до по-изразена ескалация на цените от очакваното.

Той отбеляза, че предишният опит е оставил мнозина предпазливи, като се има предвид неочаквано по-краткия цикъл в миналото, но спекулира, че сегашният импулс може да означава възвръщаемост, надхвърляща конвенционалните прогнози.

Третият сценарий представя алтернативна перспектива, при която целият цикъл се развива бързо и интензивно, като е възможно да е дори по-кратък от предходния.

Пал оспори идеята за цикъл с предно натоварване, характеризиращ се със засилена волатилност, чиято кулминация е възможна до 2024 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн ETF ли ще е фактора, който да тласне цента до нови рекорди?

Неотдавнашният скок на цената на Биткойн (BTC), предизвикан от вълнението около одобрените спот ETF-и, донесе радост на голяма част от инвеститорите.

21.02.2024 17:00 1 мин. четене

Ето какво може да доведе до най-големият бичи пазар в историята на криптовалутите

Основателят на BitMEX Артър Хейс предположи, че два ключови фактора могат да предизвикат безпрецедентен скок на крипто пазара през този цикъл.

21.02.2024 15:00 1 мин. четене

Майкъл Сейлър разкри дали има намерения да продава Биткойн

В неотдавнашен разговор с Bloomberg Майкъл Сейлър, бившият главен изпълнителен директор на MicroStrategy, потвърди твърдата си отдаденост на Биткойн (BTC), като изрази намерението си да продължи да придобива криптовалутата за неопределено време.

21.02.2024 14:30 1 мин. четене

Едуард Сноудън отново похвали Биткойн

Едуард Сноудън, известният бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност, отново изрази подкрепата си за Биткойн на 18 февруари.

21.02.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.