Home

Топ 3 признака, че бичия пазар на криптовалутите ще продължи

16.06.2024 20:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 признака, че бичия пазар на криптовалутите ще продължи

Биткойн (BTC) и повечето криптовалути не преживяха най-добрите си времена напоследък, след като стойността на флагманската криптовалута падна под $68,000 поради различни причини.

През последните 24 часа се наблюдава леко възстановяване на по широкия крипто пазар. Въпреки възстановяването на цените на криптоактивите, много инвеститори все още се съмняват, че това е поредната краткосрочна корекция без начало за някаква голяма бича фаза. Една кратка бича серия може да доведе до това, че тези активи да си възвърнат загубените стойности.

Съществуват няколко фактора, които обикновено показват дали пазарът преминава през бича фаза, включително дейностите на големите институции и промените в регулаторната политика. В тази статия разглеждаме именно няколко такива фактора:

Децентрализирани финансови обеми

Притокът на средства в протоколите за децентрализирано финансиране (DeFi) е един от показателите за здравословен пазар. На бичите пазари се наблюдават скоковe, тъй като приемането и цените на активите се увеличават. Ако DeFi екосистематa отскочи обратно в рамките на дневната търговия, това е знак за бичи пазар. При бичите пикове се наблюдават и по-големи активи под управление (AUM).

Изходящи потоци от борсата

По-малкият брой монети в борсовите книги е показателен за бича фаза. Ако крипто потребителите прехвърлят средства от борсите към други попечители, това сигнализира за дългосрочни позиции, докато преместването на средства към централизирани борси сочи за предстоящ натиск за продажба. Това важи и когато Биткойн миньорите изпращат възнагражденията си към борсите.

Дейности на китовете

Големите инвеститори (китове) в криптовалутите могат да предизвикат пазарни колебания, като се имат предвид значителните им притежания. С течение на времето китовете, които изкупуват даден токен, помагат за повишаване на цените, сигнализирайки за увереността си на хората, участващи в търговията с този токен или монета. Когато големите притежатели купуват повече активи, това означава, че те очакват цените да се повишат; следователно сигнализират, че навлизаме в бича фаза.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Този токен може да поскъпне с над 20%, а една от меме криптовалутите да загуби над 40%

Известен анализатор и търговец на криптовалути предполага, че алткойн, базиран на Етериум (ETH), може да е готов за значително възходящо движение.

20.07.2024 22:00 2мин. четене

Ето кога Биткойн може да се върне към историческия си връх според анализатор

Известният търговец на криптовалути Майкъл ван де Поуп наскоро заяви, че криптовалутата Omni Network (OMNI) може да е готова за значителен възход.

20.07.2024 21:00 2мин. четене

Голяма американска банка инвестира значителни средства в този Биткойн ETF

Хънтър Хорсли, главен изпълнителен директор на Bitwise Invest, обяви, че голяма американска банка поема значителен ангажимент към спот BTC ETF на Bitwise, както и към други ETF-и с фокус върху криптовалутите.

20.07.2024 20:00 1мин. четене

Скорошна публикация на Илон Мъск предизвика скок при меме монета

Неотдавнашната активност на Илон Мъск в социалните мрежи предизвика забележителен ръст на Non-Playable Coin (NPC) – криптовалута, свързана с NPC мемето.

20.07.2024 19:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.